Alle kan bruge et kompetenceløft
Dato: feb 22. 2019
af: Mads Olsen
HR
Alle kan bruge et kompetenceløft

Man har som menneske og som medarbejder på en arbejdsplads brug for at udvikle sig gennem hele livet. Og man kan vel sige, at det er vigtigere end nogensinde at have veluddannede og kompetente medarbejdere i sin virksomhed, der kan følge med og tilpasse sig samfundsudviklingen, uanset om det gælder den øgede grad af digitalisering, kunstig intelligens, globalisering eller at det hele bare skal gå lidt stærkere. Det stiller store krav til at både medarbejdere og virksomhed kan følge med denne udvikling og disse nye tendenser.

Alle har brug for et kompetenceløft på et eller andet tispunkt i arbejdslivet. Og i den forbindelse er det vigtigt, at man på arbejdspladsen kan tilbyde sine medarbejdere opkvalificering. Det kan være i form af efteruddannelse, træning, workshops, e-learning eller andre former for læringsaktiviteter.

Det kan være vanskeligt for medarbejderen at overskue, hvilke typer af kurser der er tilgængelige og relevante for medarbejderen, og hvordan man kan tilmelde sig. Derfor skal det være nemt for virksomheden at synliggøre for medarbejderen hvilke kurser der tilbydes, og det skal være nemt for medarbejderne at få overblikket og at kunne tilmelde sig.

Så hvorfor ikke bruge de muligheder, der findes for digitalisering af hele kursusadministrationen? Og derved få automatiseret en del af de administrative opgaver og få mere tilfredse medarbejdere?

Zenegy har netop lanceret et online kursusmodul, der håndterer hele processen fra kursusbeskrivelse, tilmelding, dialog med undervisere, kursusbevis og meget mere.

Og bedst af alt, så bliver kursusudbuddet synligt for medarbejderne og lederne til glæde for alle, der ønsker et kompetenceløft – virksomhed, som medarbejder.

Vil du modtage artikler og nyheder direkte i din indbakke?