Nem onboarding med Zenegy HR
Dato: jan 11. 2021
af: Leyla Manafly
HR
Nem onboarding med Zenegy HR

Nem onboarding

For alle virksomheder er en vellykket onboarding afgørende for, at nye medarbejdere skaber den ønskede værdi i virksomheden og udfylder den korrekte rolle i fremtiden. En effektiv onboarding skaber en god bundlinje og giver mulighed for engagerede medarbejdere på længere sigt.

En vellykket og struktureret onboarding er derfor vigtigt, for både medarbejderens trivsel og virksomhedens succesrate. Få effektiviseret jeres onboardingproces med Zenegy HR.

 

Fordelene ved et fokus på onboarding

Der er ingen tvivl om at god onboarding fører til høj jobtilfredshed og produktivitet, samt bedre medarbejderperformance. Virksomheden skal give medarbejderen mulighed for at forstå virksomhedens kultur, mål, samarbejdsmetoder og meget mere.

Det er vigtigt at pointere at onboarding ikke er en fastsat tjekliste, der skal udfyldes fra start til slut. Det er en løbende proces, der har brug for planlægning og fleksibilitet, og som skal tilpasses den enkelte medarbejder.

 

Lettere onboarding med Zenegy HR

Zenegys tilgang til onboarding afspejler vores generelle vision om, at styrke medarbejdertilfredsheden og medarbejderens overblik. Vi mener at det er vigtigt at, nye medarbejdere føler sig inkluderet og en del af teamet fra det øjeblik, de tiltræder virksomheden. Det giver medarbejderne det rigtige udgangspunkt for at sætte og opnå de mål, der afspejler deres potentiale.

Zenegy HR er et fleksibelt system, der giver jer en struktureret onboardingproces gennem et større overblik og automatiserede arbejdsopgaver.

 

Zenegy HR giver de rette værktøjer

Zenegy HR giver mulighed for hurtig og digital tildeling af enheder og adgange til nye medarbejdere. I modulet er det nemt at holde overblikket over, hvilke enheder og adgange medarbejderen allerede har fået tildelt. Medarbejderen har også selv mulighed for at anmode om en ny adgang eller enhed, som automatisk vil blive sendt til behandling hos den ansvarlige. På den måde kan begge parter digitalt udlevere og anmode om adgange til eksempelvis udstyr, som en computer eller telefon.

Zenegys dokumentmodul er virksomhedens digitale dokumentmappe, hvor både lovpligtige og andre dokumenter kan blive delt og opbevaret. Virksomheden har f.eks. mulighed for sikker deling af medarbejderens ansættelseskontrakt. MUS-samtaler, personalehåndbog og trivselssamtaler kan ligeledes opbevares og lagres på medarbejderen eller tildeles alle i virksomheden.

Få hurtig styr på nye medarbejderes kontaktoplysninger gennem Zenegys ‘medarbejderprofil’. Nye medarbejdere kan nemt tilføje pårørendes kontaktoplysninger, så I altid har dem lige ved hånden.

Gennem ‘Kurser og events’ gør Zenegy HR det nemmere at administrere medarbejderes onboardingproces. Virksomheden kan bl.a. opsætte oplæringsforløbet som kursus, så virksomheden løbende kan holde øje med medarbejderens fremskridt og udvikling. Medarbejderen kan nemt få overblik over kurser eller events de kan deltage i, samt egen udvikling og gennemførte kurser under ’medarbejderprofil’.

Læs mere om Zenegy HR her

 

Vil du modtage artikler og nyheder direkte i din indbakke?