Tech

ZENEGY HAR VÆRET TIL HACKATHON
VED MICROSOFT

Zenegy har været til hackathon
ved Microsoft

Kategori:

Dato:


Zenegy-holdet har besøgt Microsoft til en hackathon i femte gear.

Smilene var brede og speederen helt i bund, da vi besøgte Microsoft til en hackathon dag i femte gear.

Hvorfor spilde tiden, når man kan løfte taget. Zenegy er sammen med Ordrestyring og Farpay, blandt de første eksterne selskaber der har fået et eksklusivt sneak peek på den nye API integration til Microsoft Dynamics 385 for Financials.

Der var lir i luften da det nye API blev testet til det yderste, og ikke færre end 4 nye unikke integrationsløsninger kom til verden.

Hos Zenegy har vi ekspertise, viden og vilje der skridt for skridt matcher Microsofts standarder til fuldt ud at udforske potentialet i den nye API. Det giver mulighed for et stærkt samarbejde og ikke mindst en udviklingsmulighed for interessante synergieffekter.

Potentialet i at Microsoft nu også går API vejen er ikke til at tage fejl af. Hvilket selvfølgelig kilder i maven hos en lønsystemsvirksomhed som Zenegy, i en niche hvor Microsoft ikke selv har et produkt på markedet. Systemet giver et hav af integrationsmuligheder, åbner op for hele Microsofts pallette af produkter f.eks. Office365 og går hånd i hånd med Zenegy’s strategi for international ekspansion.

Dynamics 365 forventes lanceret allerede inden udgangen af 2017. Glæd jer, det gør vi.