Zenegy

DET HANDLER OM AT VÆRE ÅBEN
FOR NYE MULIGHEDER

Det handler om at være åben
overfor nye muligheder

Kategori:

Dato:


Den 21. september havde vi fornøjelsen af at åbne arrangementet Revisor Event 2017. Vores oplæg gik under navnet “Begejstring for forandring” og tog udgangspunkt i Jacob Wandts rejse fra e-conomic og videre til vores fælles rejse her i Zenegy.

Det var en fantastisk oplevelse at få lov til at stå foran mere end 100 mennesker og tale om det, vi brænder allermest for - nemlig Zenegy.

Kort sagt, så er både Jacob og jeg fortalere for, at man kommer længst ved at være open- mindet og omfavne de muligheder, som teknologien byder sig. Og det kan man tydeligt se på Jacobs måde at drive forretning på. Dengang han tog initiativet til at starte e-conomic, tilbød Jacob sin daværende arbejdsgiver 25 procent af regnskabsprogrammet, hvis de ville støtte op om det. Men arbejdsgiveren kunne ikke se konceptet for sig og syntes faktisk ikke, at e-conomic var en særlig god idé. Men Jacob fulgte sit regnskabsprogram til dørs, og da han et stykke tid efter sad i kobbertårnet ved Plesner og underskrev en aftale med HG Capital til 761 millioner, så tænkte han da også, at de måske skulle have vist en smule mere begejstring på det gamle arbejde.

Den begejstring blev jeg heldigvis mødt med, da jeg præsenterede idéen om Zenegy for Jacob. Og det har ført os til dér, hvor vi er i dag - en helt ny generation af lønsystemer.