Zenegy

Få styr på virksomhedens lovpligtige ansvarsforsikring med Tryg og Zenegy

Sov trygt om natten med Zenegy

Kategori:

Dato:


Tryg Forsikring / Zenegy / Jes BrinchPå billedet: Jes T.S. Brinch (Zenegy) tv, i midten Michala Voss (Tryg) og til højre Michael Gynther (Tryg)

Som arbejdsgiver er man forpligtet til at forsikre sine medarbejdere igennem en arbejdsskadeforsikring. Forsikringen dækker, hvis medarbejderne kommer til skade i arbejdstiden. Ligeledes er det en rigtig god idé at have en erhvervsrejseforsikring, der dækker udgifter til hospital og læge, hjemtransport, evakuering, forsinkelser o.l., når medarbejderne tager på erhvervsrejser i udlandet for virksomheden. Den private rejseforsikring dækker nemlig ikke, når medarbejdere rejser til udlandet i arbejdsregi.

Som virksomhed er man selv ansvarlig for at informere sit forsikringsselskab omkring antallet af medarbejdere og rejsedage i virksomheden, så forsikringsselskabet kan tilpasse forsikringerne derefter. Derfor skal man som arbejdsgiver indberette, når nye medarbejdere bliver ansat eller når medarbejdere fratræder. Det er vigtigt, både i henhold til at sørge for at man er fuldt dækket og samtidig for at sikre, at man ikke betaler for meget for sine forsikringer.

Det kan dog være tidskrævende at skulle indberette virksomhedens forhold til forsikringsselskabet hver gang der er ændringer. Især i større virksomheder kan det skabe meget administrativt arbejde, da der her oftere sker ændringer i antallet af medarbejdere. Samtidig skal virksomheder hvert år indberette hvor mange fuldtidsmedarbejdere de har ansat, og det kan være besværligt for virksomheder at regne ud, hvis man f.eks. har mange studentermedhjælpere eller deltidsmedarbejdere.

Zenegy indberetter automatisk for dig

Vi har udviklet en ordning, hvor du med virksomhedens tilladelse kan købe forsikringer hos Tryg igennem Zenegy. Fordelen ved at gøre dette er, at Zenegy automatisk indberetter til Tryg, når du i systemet ansætter eller fratræder medarbejdere. Hver måned genereres der en rapport med virksomhedens medarbejderantal og antal rejsedage – rapporten sendes til Tryg og de kan dermed tilpasse din forsikring efter virksomhedens situation.

Ligeledes sørger Zenegy automatisk for en gang om året at indberette antallet af fuldtidsmedarbejdere i din virksomhed – dette regnes ud fra de timer, som dine medarbejdere har tastet i systemet.

Sådan gør du

Log ind i Zenegy og gå til ”Min virksomhed”, hvor du kan aktivere den lovpligtige arbejdsskadeforsikring og erhvervsrejseforsikring. Efter aktivering vil du blive kontaktet af Tryg med et uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Du tegner forsikringerne hos Tryg, og ved at gøre det via Zenegy aktiverer du afsendingen af dine data fra Zenegy til Tryg.

 

På denne måde slipper du for at bruge en masse tid på at administrere virksomhedens forsikringer, og du kan sove trygt om natten velvidende om, at dine medarbejdere er forsikret, og at du hverken betaler for meget eller for lidt for din virksomheds forsikringer. Mere simpelt bliver det ikke.