En helt ny generation af lønsystemer
Dato: feb 14. 2017
af: Jes Tækker Stemann Brinch
Zenegy
En helt ny generation af lønsystemer

Zenegy

Zenegy er en helt ny generation
af lønsystemer

Glem alt, hvad du ved om lønsystemer. Med Zenegy udfordrer vi det eksisterende marked og sætter samtidigt helt nye standarder.

Alle elsker at få løn. Korrekt opgjort. Og til tiden. Men de traditionelle lønsystemer, som vi kender dem i dag, er knap så ombejlede, faktisk af og til udskældte, og samtidig er der fra de digitaliserede generationer af lønmodtagere et stigende behov for at få løntallene serveret interaktivt og digitalt.

Det rykker vi med Zenegy nu massivt på i form af et cloudbaseret lønsystem målrettet revisorer og bogholdere, til alle typer og størrelser af virksomheder – faktisk er rykket så markant, at den traditionelle lønseddel ikke længere vil lande i postkassen, men i stedet blive afløst af en app, der bekvemt er tilgængelig på samtlige platforme.

Bag den innovative start-up virksomhed Zenegy er CEO Jes Tækker Stemann Brinch, tidligere forretningsudviklingsdirektør hos e-conomic, og co-founder Jacob Wandt.

Jacob Wandt gjorde sig bemærket som iværksætter extraordinaire, da han i 2013 skabte sin formue på salget af regnskabsprogrammet e-conomic, og har senest erhvervet en ejerandel af Zenegy på 48 procent for et uoplyst millionbeløb for at indtræde som aktiv partner. Dermed indtager Jacob Wandt samtidig den selvsamme danske start-up scene, han tidligere har erobret, på så markant vis, at det ikke kan undgå at skabe opmærksomhed fra ind- såvel som udland.

Med et helt unikt design og state-of-the-art it-infrastruktur, det mest digitaliserede og automatiserede lønsystem for virksomheder, revisorer og bogholdere er vi nu klar til at udfordre et marked, hvis manglende udvikling har skabt et stort hul for moderne løsninger.

Spørger man os, er perspektiverne ikke til at misforstå. Med Zenegy sætter vi helt nye standarder og åbner op for ny verden, hvor lønsedler gøres interaktive via en app. Det betyder, at lønmodtagerne får fuldt overblik over aktuelle data for løn, ferie og pension, og samtidig også har mulighed for selv at indberette ferie, sygdom, kørsel og lignende direkte fra appen.

En af de ting, der adskiller Zenegy væsentligt fra øvrige lønsystemer, er muligheden for at lade alle data køre på tværs af selve lønsystemet og andre systemer. Det er derfor langtfra kun lønmodtagere, som kan se frem til de mange fordele ved den nye integrerbare og teknologiske platform; for bogholdere, revisorer og virksomhedsejere betyder systemet nemlig hurtigere og mere automatiserede arbejdsgange – fx vil registrering af timer eller udlæg i andre administrative systemer opdateres helt automatisk. Som det første lønsystem udfordrer vi med Zenegy markedet med et såkaldt åbent API. En teknologisk platform, der betyder, at vi kan lave hurtigere, dybere og mere avancerede integrationer end de gængse lønsystemer, bl.a. med app-partnere som fx e-conomic.

Udover en enorm indsigt fra opbygningen af et af verdens førende cloudbaserede økonomisystemer har vi også erfaring med go-to-market-strategi for administrative løsninger til revisorer og bogholdere. Vi forventer derfor at runde 20.000 lønmodtagere i Zenegy allerede efter det første år. Ambitionen er 500.000 lønmodtagere i fem lande på fem år.

Det handler om udbud og efterspørgsel. En efterspørgsel på en skarpere, simplere og mere kvalitetsorienteret løsning end den traditionelle gammeldags lønseddel kan levere. Med det tryk som de nye, digitaliserede generationer af lønmodtagere lægger på deres arbejdsgiver for at få løntallene serveret interaktivt og digitalt, mener vi bestemt, at det er en realistisk ambition.

Vil du modtage artikler og nyheder direkte i din indbakke?