Fordelene ved at skifte til Zenegy
Dato: okt 10. 2021
af: Line Nielsen
Zenegy
Fordelene ved at skifte til Zenegy

Så nemt er det at skifte til Zenegy

At skifte lønsystem er en stor beslutning og der er mange aspekter der skal overvejes, inden den endelige beslutning træffes. Hvis I overvejer at skifte lønsystem, kan I her læse hvordan onboardingsprocessen foregår, og hvilke fordele I får med, ved at være kunde hos Zenegy.

Er du bange for at det er svært at skifte lønsystem?

I er i trygge hænder når I skifter til Zenegys lønsystem. Vi har nemlig et erfarent onboarding team der sidder klar til at hjælpe, og det er helt op til jer, hvor meget I vil have hjælp med. Hvis I vælger vores fulde onboarding, sørger vi for alt fra overførsel af data til opsætning i systemet. Så kan I være sikker på at have en hurtig og fejlfri lønkørsel helt fra starten af.

Læs mere om at komme godt i gang med Zenegy

Vi tilbyder også løbende webinarer som I kan deltage gratis i, hvor I bl.a. vil blive introduceret til de grundlæggende principper i Zenegys lønsystem, og få vist hvordan I laver den første lønkørsel.

I får også gratis support med på e-mail, chat og telefon, når I bruger Zenegy. Vi har forlænget åbningstid i dagene omkring lønkørslen, så I altid har mulighed for at få hjælp. Vi tilbyder også et månedligt support webinar, hvor en kyndig support medarbejder vil gennemgå seneste nyt i systemet og nyttige funktioner mm. Tilmeld support webinar.

Udover gratis support har Zenegy også et videncenter, hvor I kan finde både guides og videoer til at hjælpe både dig som er medarbejder, eller dig som er virksomhedsejer eller administrator. Gå til videncenter.

Digitalisering og effektivisering

Med Zenegys løn og HR system er det muligt, at digitaliserer og effektiviserer store dele af din lønkørsel. Vi har nemlig samlet flere funktioner i en platform, som betyder at flere af de administrative opgaver bliver automatiseret, og der dermed er meget tid at hente her.

Mange virksomheder vil derfor opleve at ved at skifte til Zenegy, vil mange af de manuelle processer og tasteopgaver udgå, og dette vil frigive medarbejdernes tid, som nu kan bruges på mere værdiskabende opgaver. Læs mere om Zenegys funktioner

Prøv en gratis demo
Hvis I overvejer at skifte lønsystem, tilbyder Zenegy en gratis demo. Her vil en af vores kvalificerede medarbejdere guide jer gennem systemet, og vise de forskellige funktioner. Book en gratis demo

Medarbejder app
Med Zenegy får I også markedets bedste medarbejderapp. Her kan medarbejdere bl.a. registrere ferie, fravær og kørsel mm. Det er også muligt at registrere de udgifter du har i forbindelse med arbejdet. Medarbejderen skal blot registrere hvor meget og til hvad, udgifterne er blevet brugt til, og tage et billede af kvitteringen direkte i appen. Medarbejderapp’en findes på tolv sprog og som noget meget unikt, er det muligt at lave PDF lønsedlen på enten dansk eller engelsk. Så er du sikret at dine medarbejdere forstår deres lønseddel, uanset om de forstår dansk eller ej. Læs mere om Zenegys medarbejder app

Zenegy har åbent API

Zenegy har et 100 % åbent API system og det betyder, at det er nemt at integrere med en masse andre virksomheder. Dette kan være med til at lette det daglige arbejde, og spare jer for manuelle indtastninger i forskellige systemer. Læs mere om hvilke fordele åbent API kan give din virksomhed.Det betyder også at I har mulighed for, at tilpasse Zenegys system til virksomhedens behov, da der er mange forskellige integrationer at gøre brug af. Se alle vores app integrationer her.

I har også mulighed for at udvikle jeres egen integrationen mellem Zenegy og jeres virksomhed. Hos Zenegy har vi vores egen hjemmeside, lavet specifikt til udviklere. På denne udvikler hjemmeside kan I finde alle de informationer en udvikler behøver, for at lave en integration til Zenegy. På hjemmesiden er det muligt at oprette en konto og finde guides, til alt I har brug for. Skulle I få brug for hjælp er det også muligt at skrive til en af Zenegys udviklere i chatten, så I kan få svar på de tekniske spørgsmål fra en kompetent medarbejder. Gå til Zenegy Developer website her.

Det siger vores kunder om Zenegy:

  • Nemt
  • Overskueligt
  • Intuitivt system
  • Tidsbesparende
  • Automatisering
  • Medarbejdertilfredshed

Dette er bare nogle af de ting vores kunder nævner, når de skal beskrive deres oplevelse med Zenegy.

Læs flere udtalelser fra vores kunder her.

Der kan være store besparelser at hente, hvis du skifter lønsystem

I betaler ikke et fast beløb hos Zenegy, men derimod betaler I et beløb pr. medarbejder som I laver en lønkørsel på. Helt enkelt betyder dette at hvis I en måned har 10 medarbejdere som skal have udbetalt løn og i næste måned er der måske kun 8 medarbejdere der skal have udbetalt løn, vil I denne måned kun betale for de 8 medarbejdere. Zenegys system er nemlig opbygget til at være så fleksibelt som muligt, så det altid kan tilpasses jeres behov, også når det gælder betaling. I slipper derfor for at være bundet af et lønsystem, med en standard betalingsløsning.


Vil du modtage artikler og nyheder direkte i din indbakke?