Zenegy får millioninvestering fra Danske Bank
Dato: maj 27. 2019
af: Jes T. S. Brinch
Zenegy
Zenegy får millioninvestering fra Danske Bank

Zenegy er en helt ny generation af lønsystemer

Vi har rykket os langt siden vi i starten af 2017 gik i luften med Zenegy. Mange store milepæle er nået og senest er vi indgået partnerskab med Danske Bank, der med et to-cifret millionbeløb sikrer Zenegys tilstedeværelse på løn-og HR markedet og samtidig betyder det, at vi nu står over for mange nye fantastiske muligheder.

Helt fra begyndelsen har vi oplevet stor interesse fra venture-og kapitalfonde, hvilket jo for mange iværksættere er en drømmesituation. Det har dog aldrig givet mening for os at indgå i sådan et partnerskab, fordi vi simpelthen ikke var et sted, hvor vi kunne bruge sådan en kapitalindsprøjtning fornuftigt. Vi har fra start været godt funded, og det har givet os arbejdsro til at give den gas på udviklingsfronten. Vi har altid været ekstremt produktfokuseret, og vi elsker teknologi og de muligheder den giver for at lave innovative løsninger, der kan hjælpe virksomheder, revisorer og bogholdere til at få en bedre oplevelse i forbindelse med løn og HR.

Men da Danske Bank udviste interesse for Zenegy, fik vi øjnene op for, hvilke muligheder et samarbejde med sådan en stor spiller kunne føre med sig. Vi havde i forvejen tanker om at ekspandere på det nordiske marked og med en partner som Danske Bank kan vi gøre det med større troværdighed, større volume og hurtigere – og dermed også med bedre odds for at lykkedes.

Med Danske Banks investering har vi ikke kun fået en stor kapitalindsprøjtning, vi har samtidig også fået en ny distributionskanal, der kan tage Zenegy ud til et større og bredere kundesegment. Derudover giver partnerskabet mulighed for at udvikle nogle helt nye og unikke teknologiske løsninger. Med Danske Bank som medejer og aktiv partner kommer vi til at have endnu større fokus på produktudvikling. Vi fortsætter udviklingen af vores HR-platform og så sætter vi turbo på en tæt integration til Danske Bank platformen, så vi kan levere løsninger, der effektiviserer driften hos bl.a. Danske Banks mange erhvervskunder.

 

Et nyt kapitel – Zenegy er kommet for at blive

Som startup møder man ofte en vis skepsis i forhold til, om man har hvad der skal til for at gå fra at være startup til etableret virksomhed, hvilket er fuldt forståeligt. Vi har selvfølgelig aldrig tvivlet på, at Zenegy havde hvad der skulle til.

Danske Banks investering er en blåstempling af Zenegy og det betyder, at vi nu for alvor kan sige, at vi er en etableret spiller på løn-og HR markedet. Det betyder også, at vi får brug for at få nogle nye kræfter ind, der kan understøtte den udvikling vi er i gang med. Men samarbejdet med Danske Bank kommer ikke til at få betydning for det tempo vi har i udviklingen.

Det har simpelthen været en utrolig rejse at stifte Zenegy. Jeg er gået fra at sidde alene på et lille kontor til i dag at sidde på et stort kontor i Hørsholm sammen med det bedste team. Der har naturligvis været bump på vejen og vi har også måtte knokle for at nå dertil, hvor vi er i dag. Derfor er det som stifter af et selskab også en helt utrolig fed følelse, at vi nu er nået dertil, hvor vi er, og jeg er simpelthen så stolt af hvad vores ”lille” team har opnået på så kort tid.

Samtidig er vi også så taknemmelige for den tillid mange tusinde af virksomheder har udvist over for vores produkt, samt alle de revisorer og bogholdere der har givet os taletid og turde flytte deres kunder fra eksisterende systemer til Zenegy. Uden den tillid var vi aldrig nået dertil, hvor vi er i dag.

Vil du modtage artikler og nyheder direkte i din indbakke?