Zenegy

ORDRESTYRING INTEGRERER NU
MED ZENEGY

Ordrestyring integrerer med
Zenegys lønsystem

Kategori:

Dato:


Velkommen til Ordrestyring.dk, som nu er integreret med Zenegy.

Ordrestyring.dk har udviklet en integration, så nu kan dine registreringer af timer i Ordrestyring.dk blive overført til Zenegy’s lønsystem helt af sig selv. På den måde kan den enkelte medarbejders løn automatisk beregnes ud fra registreringerne i Ordrestyring.dk.

Ved at tilføje Ordrestyring.dk’s app og forbinde med Zenegy kan du eller din lønadministrator altså helt slippe for det manuelle tastearbejde med at indtaste de forskellige medarbejderes timesatser – de er nemlig allerede blevet godkendt via Ordrestyring.dk.

 

Benytter du allerede Ordrestyring.dk? Så kan vi lige nu tilbyde

Gratis oprettelse i Zenegy af samtlige medarbejdere med opdatering af medarbejderinfo og startsaldoer for indkomst, skat, pension, ferie og ferietillæg mv. Gratis app-integration mellem Ordrestyring.dk og Zenegy, samt gennemgang og oplæring af internt og eksternt lønpersonale, herunder:

  • Generel introduktion og opsætning
  • Oprettelse og fratrædelse af medarbejdere
  • Ferie- og fraværsregistrering og gennemgang af app-integration med Ordrestyring.dk
  • Rapporter – herunder bogføringsrapporter, afvigelsesrapporter mv.

Du kan læse mere om integrationen her

 

Hvis du endnu ikke kender til Ordrestyring.dk, så er det et system, der hjælper med at skabe overblik over din virksomheds økonomi, aftaler, ordrer, fakturering, time- og materialeregistreringer og meget mere. Her kan du spare dig selv for en stor del af de manuelle indtastninger, samtidig med at alt fra timesedler til kundeoplysninger holdes samlet ét sted.

 

Du kan læse meget mere på www.ordrestyring.dk