Zenegy

ZENEGY ÅBNER KONTOR I AARHUS

Zenegy åbner nyt kontor
i Aarhus

Kategori:

Dato:


Zenegy er netop rykket ind i profilbyggeriet Navitas på Aarhus Havn. Det betyder,  at Zenegy nu bliver en del af det dynamiske miljø i INCUBA, hvor knap 200 virksomheder deler kontorfaciliteter og samtidig har adgang til INCUBA’s universitetssamarbejde, netværk og arrangementer.

” Vi er meget glade for at være flyttet ind på Navitas. Der sker utroligt mange spændende ting i Aarhus i disse år, og i Zenegy glæder vi os over, at vi med flytningen kan blive en aktiv del af udviklingen. Vi er en virksomhed med store vækstambitioner, og vi baserer vores systemer på den nyeste teknologi. Derfor passer det os rigtig godt at rykke tæt på de århusianske vidensmiljøer i INCUBA, og vi ser frem til samarbejdet fremover,” siger Jes Brinch, som er CEO og Founder af Zenegy.

Fremover kan du altså finde Zenegy i både Hørsholm og Aarhus. På kontoret i Aarhus sidder vores forretningsudviklingschef Mads Lyngby Olsen, som har telefonnummeret 23 69 19 49. Vi byder selvfølgelig meget gerne på en kop kaffe i de nye omgivelser, hvor vi fra kontoret på sjette sal har udsigt over havnen og på første parket kan følge udviklingen af byggerierne på Aarhus Ø.