Introduktion

På denne side kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om Zenegy. Er der noget bestemt du søger svar på, kan du vælge en af kategorierne ovenover og komme hurtigere frem til svaret på dit spørgsmål. Hvis der er noget, du ikke finder svar på, er du meget velkommen til at kontakte os – vi vil så gerne hjælpe dig!

Generelt

Hvad er Zenegy?

Zenegy er et moderne lønsystem, som gør det let for virksomheder at lave korrekt lønadministration på en innovativ platform. Vi har sagt farvel til den traditionelle lønseddel og leverer i stedet dine medarbejderes lønsedler via en app med interaktive løndata, der er lette at forstå.

Hvem kan bruge Zenegy?

Zenegy kan bruges af alle virksomheder – store som små. Vi opfylder både simple og mere komplekse lønbehov. Systemet er desuden meget fleksibelt og med mange tilpasningsmuligheder, kan Zenegy håndtere alle typer af virksomheder.

Hvorfor skal jeg skifte lønsystem?

Du skal selvfølgelig skifte lønsystem, hvis du gerne vil spare dig selv og dine lønadministratorer for en stor del af det manuelle tastearbejde og samtidig give dine medarbejdere en bedre lønoplevelse. Med Zenegy får du et komplet lønsystem i et brugervenligt design, som gør det let at automatisere en stor del af de daglige administrationsprocesser.

Priser

Hvad koster det at bruge Zenegy?

Zenegy tilbyder to forskellige abonnementer. De to abonnementer kan bruges enkeltvis eller kombineres.

  • Zenegy Payroll: giver dig adgang til Zenegys innovative lønsystem. Det koster 20 kr. pr. aktiv medarbejder* om måneden.
  • Zenegy HR: giver dig adgang til vores HR-funktioner, heriblandt Enheder og Adgange, Dokumenter og Pårørende. Det koster 15 kr. pr. aktiv medarbejder* om måneden.
  • Desuden kan man tilkøbe vores e-Boks modul, hvor medarbejderne kan modtage deres lønseddel i e-Boks. Det koster 3 kr. pr. lønseddel pr. aktiv medarbejder*.

Du kan læse mere om vores abonnementer under Priser.

*Ved aktiv medarbejder forstås enhver medarbejder, som der er kørt løn på i den forgangne periode .

System

Kommer der løbende nye funktioner?

Ja! Zenegy er i konstant udvikling, og derfor bliver der løbende tilføjet endnu flere funktioner til vores system og endnu flere apps til vores appmarked. På vores roadmap kan du se hele Zenegys udvikling og holde dig opdateret omkring nye udviklinger.

Sikkerhed

Er det sikkert at bruge Zenegy?

Zenegy overholder alle gældende regler for kryptering og sikrer dine oplysninger mod potentielle indtrængere.

Hvad gør Zenegy i forhold til GDPR og databehandleraftale?

Zenegy overholder naturligvis kravene til GDPR, og vi har bl.a. gjort det let for vores kunder at generere en databehandleraftale direkte på vores website. Opret en databehandleraftale her.

Kan alle se mine personlige oplysninger?

Svaret er simpelt – nej. Dine private digitale data er i trygge hænder hos os.

Hvad er to-factor-login?

Det er et ekstra sikkerhedsmodul med to-faktor-login til dig selv og dine medarbejdere. Med to-faktor-login vil du og dine medarbejdere modtage en unik kode på mobilen, som skal indtastes, når I logger ind på Zenegy. Dette øger sikkerheden for dine data. Du kan både modtage login- og backupkoder via SMS. Sikkerhedsmodulet er gratis.