Automatisk sletning af data

Kategori:

Dato:


Hold styr på virksomhedens data

Log ind i systemet og tag stilling til hvad der skal ske med virksomhedens data. 

Funktionen 'Automatisk sletning af data' gør det nemt og overskueligt for dig, at slette data, der ikke længere er et formål med at opbevare.

Hvilke data bliver slettet:

  • Alle medarbejdere, som et fratrådte og ikke har haft en lønseddel med en dispositionsdato, der ligger efter den valgte periode
  • Dokumenter i vores HR-modul på disse medarbejdere, vil også blive slettet
  • Alle lønkørsler, som ligger før den valgte periode

 Læs mere om sletning af data her.

Du kan downloade din data inden den slettes, hvis du ønsker dette. Læs hvordan du downloader data.