• Velkommen til Zenegy HR: Enheder og Adgange

    Med Enheder og Adgange er du sikker på, at du har styr på både sikkerheden og pengepungen. Her får du overblik over, hvem der har adgang til virksomhedens IT-systemer og hvem der har fået stillet udstyr til rådighed.

  • Hold styr på dine medarbejderes enheder og IT-adgange

    Enheder og Adgange hjælper med at holde styr på alt lige fra nøgler og adgangskort, til mobiltelefoner, PC’ere og firmabiler. Det gør det nemt at tildele medarbejdere adgange og enheder, samt at sørge for at disse bliver i virksomheden ved fratrædelse.


Du kan oprette dine egne enheder og adgange

Med Enheder og Adgange får du et fleksibelt system, hvor du selv opretter dine enheder og adgange - herefter holder systemet styr på resten. På den måde har du altid det fulde overblik over udlånt udstyr og adgange med ganske få klik.

Tildel enheder og adgange til dine medarbejdere

Når dine enheder og adgange er oprettet, kan de tildeles til medarbejderne i systemet. Derefter er det altid nemt at overskue, hvad den enkelte medarbejder har fået tildelt, og hvor mange enheder eller adgange virksomheden har i alt.

Du anmoder om enheder og adgange ét sted

Ofte er der forskellige personer involveret i at købe udstyr og tildele IT-adgange i en virksomhed. Med Enheder og Adgange kan du udfylde alle typer af anmodninger om udstyr og adgange ét sted, så sørger systemet for, at der automatisk bliver sendt besked til de rette personer i organisationen, så indkøb og oprettelser bliver sat i gang.

Opret dine egne kategorier

Hvordan en virksomhed ønsker at kategorisere udstyr og adgange kan være forskellig fra virksomhed til virksomhed. Derfor er Enheder og Adgange lavet så fleksibelt, at du selv opretter lige præcis de kategorier, som giver mening i din organisation.

Tildel roller og opret godkendelses-flow

I Enheder og Adgange har du mulighed for at styre roller og rettigheder til systemet for hver enkelt kategori. Derudover kan du tilføje godkendelses-flows. Her tildeler man en rolle som godkender til fx specifikke enkeltpersoner eller ledelseslag i forbindelse med indkøb af særligt udstyr eller ved adgang til forretningskritiske IT-systemer. Hele flow’et foregår selvfølgelig automatisk og med mailnotifikationer til godkenderne.

Sådan kommer du i gang med Enheder og Adgange

For at få adgang til Enheder & Adgange, skal abonnementet Zenegy HR tilkøbes. Dette kan du gøre inde i systemet under Min Virksomhed > Abonnement. For at gøre det nemt for dig, har vi udarbejdet en lille guide, der hjælper dig godt i gang. Du kan desuden læse mere om Zenegy HR og vores andre muligheder på vores abonnementsoversigt.