Ferie på forskud

Kategori:

Dato:


Funktionen "Ferie på forskud" er blevet endnu bedre!

Funktionen giver virksomheder mulighed for at definere om deres medarbejdere skal kunne afholde ferie på forskud. Muligheden for at holde ferie på forskud, skal tilføjes under indstillinger i virksomhedsprofilen i feltet "Dage på forskud".

Antallet af dage kan virksomheden ændre løbende i løbet af året. Ændringen registreres med det samme og vil automatisk blive effektueres på det antal af dage, som medarbejdere kan tage på forskud på medarbejderprofilen. Det gør at virksomheden opnår stor fleksibilitet.

Særlige aftaler

Nu er det ligeledes muligt for medarbejdere at indgå særlige aftaler om ferie på forskud. Skal en specifik medarbejder have mulighed for at afholde flere feriedage på forskud end virksomhedens resterende medarbejder? Det er nu muligt at definere med Zenegy. Disse særlige aftaler og regler for lån af ferie på forskud, tilføjes under den enkelte medarbejderprofil.

Det gør, at indstillingerne for "ferie på forskud" på medarbejderprofilen altid vil være førsteprioritet og overgå antallet af dage på virksomhedsprofilen.

Læs mere om den nye ferielov.