Godkendelse af lønkørsel

Kategori:

Dato:


Zenegy giver mulighed for at opsætte en struktur med godkendelsesflows, der gør det muligt at få kontrolleret og valideret en lønkørsel af flere beslutningstagere inden udbetaling. Et godkendelsesflow åbner op for gennemsigtighed og defineret struktur og processer over ansvarsområder i forbindelse med validering af virksomhedens lønudbetalinger. 

Se det fulde overblik over lønkørselsprocessen og godkendelser.

Kontrol og validering af lønkørslen

Virksomheden kan tilpasse godkendelser efter eget behov, definere kriterier der skal være opfyldt, vælge medarbejderens rolle i godkendelsen og endda slå auto-godkendelse af lønkørsel til - såfremt alle kriterier er opfyldt. 

En lønadministrator kan klargøre lønkørslen og lade virksomhedsejer og/eller andre beslutningstagere om at kontrollere udbetalingerne og godkende lønkørslen. Eksempelvis kan en lønadministrator, sende lønkørslen til godkendelse hos virksomhedsejer, der har fuld visning, og en mellemleder, der kun ser dele af lønkørslen, med adgang til alle rapporter som systemet stiller til rådighed for kontrol. 

Opsætning af et avanceret flow af godkendelser er nem og ligetil, og aktiveres med få kliks. Se her hvordan.

Godkendelser af variabler (registreringer) i lønkørslen

Virksomhedsejer har mulighed for at uddelegere den løbende godkendelse af data til lønnen til afdelingsledere eller til eksterne lønadministratorer. Det er muligt at tildele medarbejderne forskellige roller i systemet, afhængig af hvilke muligheder og rettigheder de skal have. Eksempelvis kan en sekretær have adgang til at godkende medarbejdernes ferie og fravær, men ikke skal kunne se den enkelte medarbejders løn. Alt det kan sættes op og defineres i de grundlæggende opsætning på virksomhedsprofilen.