Kursusmodul

Kategori:

Dato:


Med Zenegys kursusmodul kan virksomheder nemt administrere kurser og give medarbejderne et godt overblik over, hvilke kurser og uddannelser de kan deltage i og gøre det nemt for dem at tilmelde sig.

Når der oprettes et nyt kursus kan man angive navnet for kurset, vælge kursustype (webinar, teambuilding, træning, mm.), angive hvor mange der kan tilmelde sig, tilføje underviser og angive kontaktoplysninger for kursets kontaktperson. Alt sammen på en nem og enkel måde. Der kan desuden angives en målgruppe for kurset, så det er klart for medarbejderne, hvem kurset er målrettet til. Når kurset oprettes kan der ligeledes vedhæftes dokumenter eller links, som skal bruges i forbindelse med kurset.

Godkendelse

For at styre hvem der kan se og redigere kurset samt hvem, der kan godkende tilmeldinger, kan man tilføje rettigheder og "godkendere" ved oprettelsen af kurset. Ved at tilføje "godkendere" vil medarbejderes deltagelse skulle godkendes af deres leder. Man kan dog også gøre det enkelt og give alle medarbejdere mulighed for at tilmelde sig, uden at deres deltagelse skal godkendes.

Underviseren eller kursusadministratoren kan kommunikere direkte med de tilmeldte medarbejdere, således der kan deles kursusmateriale eller notificeres om eventuelle ændringer.

Når medarbejderen har afsluttet kurset, vil det fremgå af medarbejderens egen profil i Zenegy i form af et kursusbevis.

Kursusmodulet er en del af Zenegy HR og kan tilgås, hvis man har tegnet abonnement på dette. Hvis man ikke har Zenegy HR, kan man aktivere det under 'Abonnement' i hovedmenuen i Zenegy. Læs mere om Kursusmodul.