Zenegys medarbejder app

Med Zenegy får alle virksomhedens medarbejdere en bedre og mere professionel lønoplevelse. I Zenegys medarbejder app er alt samlet ét sted og alle registreringer kan foretages digitalt. Medarbejder appen giver jeres medarbejdere et klart overblik og muligheden for hurtig registrering af timer, kørsel, fravær etc.

  • Zenegys medarbejder app

    Med Zenegys medarbejder app får du en lønoplevelse, du ikke vil være foruden. Her kan du få din lønseddel på en helt ny måde i et lækkert design, der altid er lige ved hånden. Registreringer af timer, fravær, ferie og kørsel har aldrig været nemmere.

  • Se din løn på en helt ny måde

    En interaktiv lønseddel betyder løn på en helt ny måde. Her bliver det nemt at holde styr på skat, fradrag, pension og meget mere. Du kan også let anmode om ferie og registrere sygedage.

  • Zenegy giver overblik over skat

    Få et komplet overblik over din skat. Her kan du se dine indbetalinger til SKAT i moderne interaktivt design, der gør det meget lettere at forstå.


Løn på 12 sprog

Medarbejder appen er tilgængelig på 12 forskellige sprog. Forstå alle lønelementer, såsom A-skat, AM-bidrag, fradrag og mange andre nyttige lønoplysninger på dansk - engelsk - norsk - spansk - fransk - tysk - litauisk - polsk - arabisk - rumænsk - svensk - tyrkisk.

Note på lønseddel

Skriv en personlig note til medarbejderen eller en fælles note til alle i forbindelse med lønkørsel. Sæt ekstra spræl på noterne med smileys og emojis, som bliver vist på lønsedlen i medarbejder appen. 

Personlig ferielov vejledning

Med Zenegy medarbejder app er det nemt at forstå den nye ferielov, overgangsordningen og indefrosset periode.
Medarbejderen får en personlig vejledning i ferieoptjenings- og afholdelsesperioder, samt antal optjente og opbrugte feriedage. Vejledningen er tilpasset personligt til den enkelte og er baseret på medarbejderens aktuelle saldi.

Feriesaldo

Fuld opdateret overblik over medarbejderens feriesaldo. Medarbejderen kan følge med i forbrug og optjening af ferie for de enkelte ferieår. Derudover er der opdateret saldooverblik over medarbejderens ferieoptjening i den indefrosne periode. 

Timeregistrering

Lad dine medarbejdere stemple sig selv ind og ud på Zenegys medarbejder app. Her er der mulighed for at registrere timer nemt og uden besvær.

Medarbejderne kan registrere timer for projekter ved at tilføje et Projekt ID og vedhæfte filer til den enkelte registrering.

Se din pension

Få det fulde overblik over din pension. Her kan du se dine indbetalinger til din pensionsopsparing i et lækkert og interaktivt design.

Nemt kørselsregnskab

Slip for besværlige kørselsregistreringer. Du skal bare angive ’til’ og ’fra’ på din rute - så sørger Zenegy for, at der altid er styr på kørselsregnskabet. Det er næsten magisk.

Anmod om ferie

Nu er ferien altid kun ét klik væk. Anmod om ferie og få svar, lige så snart din anmodning er godkendt.

Registrér sygedage

Registrér sygedage med ét klik og få besked, lige så snart din registrering er godkendt. Nemt og enkelt. Hver gang.

Hold styr på dokumenterne

Slut med at lede forgæves efter papirerne! Gem din ansættelseskontrakt og andre vigtige dokumenter i appen - så har du dem altid lige ved hånden.

Hold styr på dine enheder og adgange

Enheder og Adgange gør det nemt at holde styr på, hvilket udstyr, samt adgange til IT-systemer, som medarbejderne har fået tildelt og udleveret.

Tilføj dine pårørende

Angiv dine pårørendes kontaktoplysninger i appen. Så er de altid lige ved hånden i tilfælde af, at uheldet er ude, eller der skal arrangeres noget festligt.

Opret registreringer for enkelte projekter

Med Zenegy kan medarbejdere ved alle typer af registreringer tilføje et Projekt ID, således at registreringen tilføjes til et bestemt projekt. Du styrer selv, hvilke ID'er projekterne skal have.

Se, hent og del dine lønsedler

Fra medarbejder appen kan medarbejdere se deres lønsedler, hente dem ned og dele dem.

Vedhæft filer til registreringer

Medarbejdere kan vedhæfte filer til alle typer af registreringer, således at kvitteringer, fakturaer eller andet relevant dokumentation kan uploades sammen med registreringen.

Nem håndtering af udlæg

Med Zenegy bliver det nemt at håndtere udlæg! Indtast dato for udlæg og beløbet, der skal refunderes og tilføj billeder af kvittering eller faktura til registreringen. Registreringen bliver herefter sendt til godkendelse i Zenegy. Enkelt.

 

Opdater stamdata direkte fra appen

Medarbejdere kan nemt og hurtigt opdatere deres stamdata i appen, så disse data altid stemmer. 

Registrer tillæg og fradrag

Medarbejdere kan nemt registrere tillæg og fradrag med appen og de kan få svar ligeså snart registreringen er godkendt.

 

Registrering af rejsedage

Registrer dine rejsedage direkte i appen, når du allerede er på farten. Nemt og hurtigt.