Tag det første skridt

At skifte lønsystem kan virke som en omfattende og uoverskuelig opgave. Vi er med dig hele vejen og gør processen nem og overskuelig - fra opstart til lønkørsel. Vi tilbyder gratis support på telefon, email og chat og det er op til jer at bestemme hvor meget hjælp I ønsker med onboarding. Med Zenegy er jeres medarbejders løn i trygge hænder.
Vi lytter til jeres ønsker og behov, og introducerer Zenegy og systemets forskellige muligheder.

Opret en konto - gratis og uden binding

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og sikker når du skal vælge lønsystem. 

Vi er med dig hele vejen - uanset om du ønsker, at oprette en konto og komme i gang med det samme, eller blot tage en snak om jeres ønsker og behov til lønsystemet.

Opret en konto uden binding og forpligtelser - og kom trygt i gang!

Kom i gang med Zenegy

Vi byder jer inden for i Zenegys univers

Få mere information om Zenegy, vores platform og funktioner til vores webinar. 

Vi inviterer dig til en live session, hvor vi gennemgår vores grundlæggende funktioner og Zenegy universet. Du får en introduktion til opstarten i Zenegy, opsætning af virksomheden og første løn.

Se hvornår vi afholder det næste webinar og tilmeld dig.

Tilmeld

"Det er nemt og smertefrit at skifte vores gamle system ud med Zenegy. Der er mulighed for fuld integration, så vi kan bruge tid på mere relevante arbejdsopgaver. Zenegy giver en langt større motivation i det daglige arbejde - med god support hele vejen igennem."

Poul Jensen fra Umbraco

"Zenegy er det nemmeste og bedste lønsystem. Jeg har flere gange været i kontakt med deres support som er helt fantastisk, jeg bliver hjulpet igennem mine spørgsmål og problemstillinger fra start til slut.
Stort udvalg af integrationer som gør hele bogførings arbejdet hurtigere og nemmere."

Martin Gøth

Vi er her for at hjælpe

Uanset hvor langt du er kommet i din rejse til at blive kunde i Zenegy så er vores opgave, at gøre det nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Vores kunder er de mest tilfredse på markedet - og det er ikke så lidt når vi tæller 6.000 virksomheder i Zenegy.

Du kan finde guides, videoer og svar på en række spørgsmål i vores videnscenter. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe, skrive eller chatte med os. 

Kontakt Zenegy

Alle funktioner samlet ét sted