ZENEGY LØNSYSTEM ER
MERE END BARE LØN

Automatiseret lønsystem med masser af funktioner, der løser selv de komplekse behov.

FÅ EN DEMO
icon_scroll

Zenegy Lønsystem

Komplet lønsystem, bygget på digitale og fleksible løsninger. Få mere automatisering og funktionalitet i en intuitiv brugerflade.
Åbent API giver mulighed for at tilpasse løsningen efter jeres behov.

Automatiserede processer

Zenegy automatiserer arbejdsprocesser

Zenegy beregner, indberetter og overfører automatisk alle betalinger til løn, SKAT, AM-bidrag, ATP, feriepenge, barsel og pension. Det er uanset om der skal udbetales månedsløn, 14-dages løn eller B-indkomst. Mulighed for at overføre til medarbejderens NemKonto eller konto efter eget valg. Automatiser lønnen og vær sikker på at udbetale korrekt løn til tiden.

Digitalt Godkendelsesflow

Avanceret flow af godkendelser

Få kontrol og definerede arbejdsgange for godkendelse af løn. I Zenegy kan du opsætte kriterier for hvem og hvad der skal godkendes. Du kan opsætte roller for godkendelse af medarbejderens registreringer af ferie, kørsel, udlæg, eller opret en gruppe der skal godkende hele lønkørslen før udbetaling. Definer roller for godkendelse af løn og de ansvarlige får mulighed for at tjekke afstemningsrapporter, afvigelser, kladdelønsedler og andet der er nødvendigt for godkendelsen. Med Auto-godkendelse bliver lønnen gennemført når alle kriterier for godkendelse er opnået!

Avanceret bogføring

Udvidet bogføring

Med Zenegys avanceret AM-bogføring får du et bedre overblik over virksomhedens lønudgifter og nemmere afstemning til eIndkomst. Zenegy giver mulighed for, at tilpasse bogføring og opdele lønudgifter efter behov. Opsæt kontoplan og definer de forskellige udgifter på bogføringskonti i økonomisystemet.

Medarbejderskabeloner

Flere medarbejdertyper og overenskomster

Få bedre styring af virksomhedens ansættelsesforhold og medarbejdertyper med skabeloner. I Zenegy kan du oprette skabeloner for alle jeres medarbejdertyper - eksempelvis funktionærer og timelønnet. Tilpas skabeloner så det passer 100% til jeres virksomhed. Er der overenskomster, kan det ligeledes sættes op med varierende timesatser, tillæg og fradragstyper, SH og fritvalgsordning og forskellige feriepengemodtagere.

Masseopdatering

Masseopdatering af løndata

Opdatering af satser og lønelementer kan klares enkelt på alle medarbejdere. Virksomhedens satser, tillæg, fradrag og andre lønelementer kan organiseres og styres centralt i Zenegy. Skal der ændres satser for frokost, ændres i pension, fri telefon eller andet kan det gøres for alle medarbejdere på én gang. Er der personaleforeninger eller satser, som kun er gældende for en medarbejdergruppe, kan det ligeledes administreres nemt og evt. overføres til en særskilt konto.

Firmabil

Automatiseret beregning af firmabil

Få automatisk beregning af beskatningsgrundlag for virksomhedens firmabiler. Zenegy henter automatisk oplysninger fra Motorregistret og beregner medarbejderens beskatningsgrundlag, som automatisk overføres til lønnen. Zenegy håndterer både beregning af brændselsdrevne biler og elbiler.

Zenegy HR

Få adgang til Zenegys HR-løsninger

Få Zenegy HR til lønsystemet og få adgang til en land række nyttige funktioner, der digitaliserer virksomhedens personaleadministration. Med Zenegy HR er det nemt at dele lovpligtige dokumenter med medarbejderne og opbevare dem sikkert. Hold styr på udleveringen af virksomhedens enheder og adgange, hvilket er meget nyttigt til overblik ved on- og offboarding, administration af kurser og events og meget mere.

Digitale registreringer

Håndtering af udgifter, udlæg og rejseafregninger

I Zenegy foregår alt digitalt både for virksomheden og medarbejderen. Med Zenegy medarbejder app eller web login kan medarbejderen registrere udlæg, anmode om ferie eller fravær, registrere kørsel, registrere arbejdstimer eller fleks. Jeres økonomiafdeling slipper for tastearbejde og bilag der bliver væk, da kvitteringer og fakturaer kan uploades med det samme ved at tage et billede eller vedhæfte filen. Ledelsen får overblik og notifikationer om afventende registreringer, som skal godkendes og sendes videre til lønudbetaling.

Ferieloven

Kompatibel med ferieloven

Zenegy er fuld kompatibel med samtidighedsferie, løbende ferieoptjening ferie på forskud og andre forhold vedrørende ferieloven. I virksomhedsopsætningen kan i selv definere om der skal være mulighed for ferie på forskud, samt dage, om ferie skal overføres til næste ferieår og meget andet. Zenegy indberetter medarbejderens ferieoptjening løbende, og medarbejderen kan følge med i den løbende ferieoptjening, afholdte feriedage og evt. restferie til gode for perioden. Den lønansvarlige har fuld ferieoverblik både af det totale ferieregnskab år til dato, samt efter hver lønkørsel.

Abonnementer

Zenegy tilbyder to forskellige abonnementer. Zenegy Payroll er abonnementet, der giver dig adgang til Zenegys innovative lønsystem og Zenegy HR giver endnu flere muligheder for at digitalisere virksomhedens administration.
Brug dem enkeltvis eller vælg den fulde pakke.

Abonnementsmuligheder

Abonnementsmuligheder

Åbent API

Integrer ethvert system med Zenegy

Zenegy er 100% fleksibelt og kan nemt tilpasses jeres foretrukne systemer. Vi har en lang række apps, som kan integreres med Zenegy - hvor data flyder mellem systemerne. Der er et bredt udvalg af både ERP-systemer, time-/sagsstyringssystemer, produktivitetssystemer og meget andet. Har jeres virksomhed nogle helt specifikke ønsker, kan I via Zenegys API få adgang til det data, der er relevante for jeres app.

Digitale registreringer

Håndtering af udgifter, udlæg og rejseafregninger

I Zenegy foregår alt digitalt både for virksomheden og medarbejderen. Med Zenegy medarbejder app eller web login kan medarbejderen registrere udlæg, anmode om ferie eller fravær og registrere kørsel, arbejdstimer eller fleks. Jeres økonomiafdeling slipper for tastearbejde og bilag, der bliver væk. Kvitteringer og fakturaer kan nemlig uploades med det samme ved at tage et billede eller ved at vedhæfte filen. Ledelsen får overblik og notifikationer om afventende registreringer, som skal godkendes og sendes videre til lønudbetaling.

Ferieloven

Kompatibel med ferieloven

Zenegy er fuld kompatibel med samtidighedsferie, løbende ferieoptjening, ferie på forskud og andre forhold vedrørende ferieloven. I virksomhedsopsætningen kan I selv definere om der skal være mulighed for ferie på forskud, antal dage, om ferie skal overføres til næste ferieår og meget andet. Zenegy indberetter medarbejderens ferieoptjening løbende, og medarbejderen kan følge med i den løbende ferieoptjening, afholdte feriedage og evt. restferie til gode for perioden. Den lønansvarlige får det fulde ferieoverblik både af det totale ferieregnskab år til dato, samt efter hver lønkørsel.

Funktioner

Alle funktioner til en effektiv hverdag - samlet ét sted

Zenegy samler alle de funktioner du har brug for at arbejde effektivt - samlet i ét system. Se den fulde funktionsoversigt på vores side eller kontakt os.

Support

Gratis support med i løsningen

Hos Zenegy er hjælpen altid lige ved hånden. Vi tilbyder gratis kvalificeret support alle arbejdsdage på email, chat og telefon. Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed, så du er i trygge hænder.