Mød stifterne bag Zenegy

Zenegy er stiftet i 2017 med et ønske om at skabe en helt ny generation af lønsystemer og gentænke de eksisterende. Visionen er at give alle en bedre oplevelse og forståelse af løn, gennem en innovation og brugervenlig platform.

SE MERE HER

Se Zenegys udvikling

Zenegy er et lønsystem i konstant udvikling. Vi er en fremtidssikret løsning, der altid arbejder hårdt for vores mål og kunder. I vores roadmap kan du få et overblik over alle vores forbedringer gennem tiden og nye funktioner, der gør løn og HR helt enkelt.

SE MERE HER

HVEM ER ZENEGY

Zenegy er tech - helt ind til kernen. Vi er passioneret om løn og teknologi, og har kombineret det i et moderne løn- og HR system. Systemet er bygget op om et digitalt mindset, med ønske om mere frihed og nytænkning af de gammeldags metoder.

Vores brugervenlige system automatiserer og optimerer virksomheders manuelle arbejdsopgaver - så du kan fokusere på de mere forretningsorienterede og værdiskabende opgaver i dagligdagen.

Vores værdier er fundamentet for alt hvad vi gør. Vi har dedikeret vores arbejde til at sætte en helt ny standard for løn, med målet om at revolutionere de fastlåste processer og skabe mere gennemsigtighed og fleksibilitet.

Zenegy er mere end bare et lønsystem

Zenegy er så meget mere end et software system. Er du på udkig efter lidt mere i dagligdagen end blot et lønsystem?
Zenegy sætter en helt ny standard for lønsystemer, både for medarbejdere og virksomheder.

Mere overblik

Zenegy har gjort løn og HR nemt for alle. Vi har minimeret de manuelle arbejdsprocesser gennem automatisering, og samlet alle nødvendige funktioner under én digital platform. Det gør at du hurtigere kan få overblikket over alle lønelementer.

Mere gennemsigtighed

Med Zenegy kan du byde dine medarbejdere på mere gennemsigtighed i lønnen. Zenegy giver både virksomhed og medarbejder fuld frihed og gennemsigtighed i egne lønforhold - det mener vi nemlig er afgørende for en god og professionel lønoplevelse.

Mere effektivitet

Zenegy er bygget op om åbent API og tilbyder utallige integrationsmuligheder. Det gør at du kan arbejde på tværs af flere systemer på én gang og undgå dobbeltarbejde. Nemmere bliver det ikke!

Se alle vores app integrationer.

Mere fokus på medarbejderen

Visionen om en bedre forståelse af løn var startskuddet på Zenegy. Vi ønsker at give alle medarbejdere den ultimative lønoplevelse og skabe en direkte forbindelse mellem virksomhed og medarbejder. Vi tror på at et bedre overblik og en bedre forståelse, styrker relationer og giver højere medarbejdertilfredshed.

Derfor tilbyder vi den bedste medarbejder app på markedet. Appen er tilgængelig på 12 sprog og giver medarbejderen fuld fleksibilitet og frihed.

Se alle medarbejder-funktioner.

Mere kompleksitet - gjort enkelt

Løn er ikke bare løn. Dansk løn-setup er faktisk et af de mest komplekse på verdensplan. Vores mål er at gøre det komplekse mere enkelt - for det skal både være sjovt at udbetale og få løn. Fleksibiliteten i systemet betyder, at vores løsning kan tilpasses efter behov og gøre udbetalingen af løn mere effektivt. Det gælder både for den mindre virksomhed og den store koncern.

Se alle vores funktioner.

Mere end bare løn

Zenegy er en fremtidssikret løsning, der konstant er i udvikling. Vores vision er at være det førende all around-system på markedet for virksomheder, lønadministratorer og medarbejdere. Det betyder at vi arbejder fokuseret på at videreudvikle vores produktpalette.

Vores partnerskab med Danske Bank giver en masse nye muligheder. Vi er allerede gået i gang med at bygge et Expense-produkt og udvider derudover til nye markeder i bl.a. Schweitz og Sverige.

Vores kunder

Over 6.000 virksomheder er allerede hoppet med på rejsen og revolutioneret deres løn og HR setup. Vi gør en ære i, at være de bedste på markedet og det ses tydeligt i vores kunders udtalelser og 5-stjernet tilfredshedsscore på Trustpilot.

Se alle vores referencer.

Vores team

Zenegy består af et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere med hver deres fokusområde. Vi elsker teknologi og er alle nørder - på hver vores måde. Vi stiller store krav til os selv og stræber altid efter at skabe tydelige resultater for vores kunder.

Ønsker du at blive en del at Zenegy-teamet? Så kig på vores ledige stillinger eller søg uopfordret her.

Opgradér til Zenegy

Er du blevet nysgerrig? Opret en konto eller kom godt i gang med Zenegy og få en introduktion til systemet. Vi hjælper dig igennem hele processen og står altid klar med fremragende support.

Tidslinje over Zenegys historie

Få overblik over de store øjeblikke i Zenegys historie, siden vores opstart i 2017.