ZENEGY OG ORDRESTYRING INTEGRERER

Nem og hurtig overførsel af dine timeregistreringer direkte til Zenegy, hvor lønnen beregnes automatisk.

Zenegy og Ordrestyring

Når du integrerer Ordrestyring med Zenegy sparer du ikke kun en masse klik og tid, men du minimerer også tastefejl ved at du kun skal registrere dine timer én gang. Efter dine timeregistreringer er lagt i Ordrestyring, kan du overfører dem direkte til Zenegy, som herefter automatisk beregner løn til den enkelte medarbejder.

 • Hold styr på dine ordrer

  Med Ordrestyring er det nemt at overskueligt at holde styr på alle ordrer. I kalenderen har du overblik over alle medarbejdere og ordrer. Du kan hele tiden holde øje med ordrer der endnu ikke er afsat, og da det er nemt at flytte rundt på aftaler, kan arbejdet let tilrettelægges efter ressourcer.

 • Dokumentation - foto, tegning og SKS

  Du kan hurtigt lægge dokumentation direkte ind på ordren! Så kan du nemt dokumentere hvilke materialer du f.eks. har brugt eller at arbejdet er udført korrekt. Din kvalitetssikring ligger direkte på ordren og kan udfyldes i appen. Når et kvalitetsskema er tilknyttet til en opgave, kan opgaven ikke lukkes før skemaet er udfyldt og gemt.

 • Nem og overskuelig timeregistrering

  Der er ingen timer eller materialer der går tabt, når du fakturerer i Ordrestyring. Du registrerer selv dine timer og materialer på ordren og har således mulighed for at følge ressourceforbruget kontra budget, hele vejen til fakturering. Skal du hurtigt videre kan du fakturere kunden direkte fra appen!

/media/1734/frontpage_dashboard.png

Zenegy Kampagnetilbud

Oprettelse af alle medarbejdere med opdatering af, ansættelses- og lønprofil, samt startsaldi ift. indkomst, skat, pension, ferie og ferietillæg mv.

 

Til brug for oprettelse har vi brug for medarbejdernes

 • Seneste lønseddel, e-mail og mobil nr.
 • Titel, ansættelsesdato og afdeling
 • Lønvilkår som ikke fremgår af lønseddel

 

Gennemgang og oplæring af interne og eksterne lønadministratorer herunder:

 • Generel introduktion og opsætning, samt gennemførelse af lønkørsel
 • Oprettelse og fratrædelse af medarbejdere
 • Ferie- og fraværsregistrering / gennemgang af integration med ordrestyring
 • Rapporter herunder bogføringsrapporter, afvigelsesrapporter
 • Introduktion og opsætning af Zenegy’s medarbejder app

"Zenegy og ordrestyring er det perfekte match"

Hvis du vil spare tid på at registrere løn er det nemt at få overført dine timeregistreringer direkte fra Ordrestyring til Zenegy – så klarer de resten for dig. Det er det perfekte match og du skal ikke taste timer ind flere gange.

Mange funktioner, ét samlet overblik

Ordrestyring er et system, som giver et bedre overblik over din forretning, udviklet for og med håndværkere. Når du bruger Ordrestyring er det muligt at få et samlet overblik over økonomien, samt få styr på aftaler og ordrer, fakturering, time- og materialeregistrering, fotodokumentation og SKS og meget mere. Du kan bruge Ordrestyring på en computer eller via vores mobil-app, hvor du kan spare en masse tastearbejde. Derudover bliver timesedler, kundeoplysninger og opgaver samlet ét sted!

Registrering af timer og materialer

Med Ordrestyring øger du din virksomheds cash flow, da du altid kender de nøjagtige materialeudgifter og det samlede timeforbrug på hver enkelt medarbejder. Dette gør det nemmere for dig at optimere medarbejdernes processer og timeforbrug.

/media/1827/ordrestyring_feature2.png

Overførsel af løn

Det er nemt og hurtigt at overføre dine timeregistreringer fra Ordrestyring direkte til Zenegy. Der er ingen dobbeltregistreringer og lønnen udregnes automatisk. Du sparer både tid og en masse tastearbejde. Desuden er det nemt at integrere til Zenegy og andre systemer.

Dagsoversigt og medarbejdere

I dagsoversigten finder du et overskueligt overblik over alle dine aftaler – og dine kollegers. Det er nemt at bytte om på aftaler, så du og kollegerne kan tilrettelægge arbejdet optimalt. Du kan nemt oprette nye medarbejdere, som med det samme kommer ind i systemet og i oversigten.

/media/1829/ordrestyring_feature4.png

Fakturering i app

Med fakturering direkte i appen kan du fakturere kunden, så snart du er færdig på opgaven, direkte fra mobilen. Det betyder blandt andet at ordren kan lukkes hurtigere og at kunden kan betale med det samme.

Når data flyder sammen

Med både Ordrestyring og Zenegy får du et samlet overblik over både dine ordrer og lønsedler. Alt bliver samlet så du har det lige ved hånden og du kan let og hurtigt overføre dine data. Du undgår tastefejl og sparer tid – samtidig bliver det et mere overskueligt og brugervenligt overblik.