Testimonials

For Generaxion er Zenegy en fremtidssikret løsning

icon_scroll

Zenegy er et naturligt valg

Nordens førende digitale marketingbureau, Generaxion, vil altid være på forkant med de nyeste teknologier og derfor har Zenegy været et oplagt valg. Generaxion arbejder på at udvide til flere lande, og her gør Zenegys moderne, funktionelle samt løsningsorienteret system det hele nemmere.

Intuitivt og app-baseret

“Intuitivt system, der er nemt at bruge - så simpelt at selv vores elev er med til at lave løn.”

Så kontant lyder det fra Generaxion, som har marketingspecialister i både Finland, Sverige og Danmark. Generaxion har høje ambitioner og her er muligheden for integration med andre systemer og værktøjer altafgørende. Zenegys nye og moderne API-system hjælper Generaxion med at skabe mere automatisering og mindske manuelle processer. For Generaxion er Zenegy en fremtidssikret løsning med store muligheder, da systemet også udvider til andre lande, effektiviserer samt tilbyder én samlet platform.

Med mere end 350 ansatte er det essentielt at Generaxions medarbejdere nemt kan danne sig et overblik over alle lønforhold gennem Zenegys app- og cloudbaseret system. Zenegys app giver Generaxions medarbejdere mulighed for hurtig registrering og overblik over bl.a. løn, fravær, ferie og kørsel.

Overblik med Zenegy HR

Zenegys system giver et digitalt og solidt overblik over alle Generaxions lønelementer og HR data. Med Zenegys HR-funktion slipper Generaxion for dobbeltarbejde, og gør overblikket over alle ansættelsesforhold og virksomhedens enheder samt adgange nemmere.

“Vi har også valgt Zenegy HR, som giver os overblik over diverse adgange og udstyr som vi udleverer til vores medarbejdere. Funktionen giver os et hurtigt overblik og digital personaleadministration.”

 

Mette Marie Jensen

Head of HR, Generaxion