Testimonials

Plutonic Media vælger et lønsystem i vækst

icon_scroll

For Plutonic Media var Zenegy et oplagt valg

Plutonic Media er et datadrevet marketingsbureau i konstant udvikling. Virksomhedens mål er at skabe et seriøst og anerkendt online marketingbureau, hvor faglighed og personlig udvikling er i højsædet.

For en virksomhed, som Plutonic Media, er det vigtigt, at have tid til de forretningsorienterede opgaver i hverdagen. Derfor var Zenegy et nemt og enkelt valg. Lønsystemet automatiserer Plutonic Medias arbejdsopgaver og minimere fejl, og manuelt tastearbejde.

Fokus på medarbejderne

"Vi er en virksomhed, der har fokus på trivsel og høj faglighed hos vores team. Derfor var Zenegy et nemt valg, hvor systemet både har fokus på medarbejderne, automatisering og brugervenlighed."

Sådan lyder det fra Loui Malling Kiær, der er Partner hos Plutonic Media. Zenegy hjælper Plutonic Medias medarbejdere med, at få overblik og bedre indsigt i egne lønforhold.

Stor interesse for den nyeste teknologi

"Vi er en moderne og digital virksomhed, hvor innovation er i højsæde. For os er det vigtigt at have et lønsystem, der har samme tilgang til teknologi og digitale løsninger."

Plutonic Media og Zenegy har meget til fælles og begge virksomheder er altid med på de nyeste tendenser inden for teknologi. Zenegys lønsystem er helt enkelt at navigere rundt i, hvilket er altafgørende for en start-up virksomhed, der kun har været på markedet siden 2019.

Moderne og effektivt

Det er vigtigt for Plutonic Media, at alle virksomhedens medarbejdere nemt og hurtigt kan foretage digitale registreringer af deres timer, ferie, fravær og ligende. Zenegys løsning med at alle registreringere automatisk bliver sendt til godkendelse hos den lønansvarlige er en funktion, der er et kæmpe plus for virksomheden.

Zenegys lønsystem er moderne og innovativ, hvilket gør Plutonic Medias lønadministration enkel og effektiv.

Loui Malling Kiær

Partner, Plutonic Media