MØD STIFTERNE BAG ZENEGY

GLEM ALT HVAD DU VED
OM LØNSYSTEMER

icon_scroll

En ny generation af lønsystemer

Zenegy er i dag en afgørende aktør på markedet inden for lønsystemer. Systemet gør op med de klassiske og traditionelle lønsystemer ved, at skabe en ny verden for både virksomhed og medarbejder.

Historien bag Zenegy

Softwareingeniøren, Jes Tækker Stemann Brinch, stiftede Zenegy i 2017. Drivkraften var ønsket om at gøre op med det klassiske løn-setup, og udvikle en løsning baseret på en åben platform bestående af innovation og brugervenlighed. På dette tidspunkt havde lønområdet ikke udviklet sig i en lang årrække og markedet have et uopfyldt behov. Et behov for at give medarbejdere en bedre lønoplevelse, baseret på ny teknologi, som den ordinære lønseddel ikke har kunne give.

Et lønsystem - på et helt nyt niveau

Zenegy var oprindeligt tiltænkt mindre virksomheder med et simpelt løn-setup. Men da Jacob Wandt, stifteren af e-conomic, kom ombord som investor blev det pludselig muligt, at tage Zenegy til et helt nyt niveau. Efter nogle møder med Zenegys første kunder blev det klart for Jes og Jacob, at Zenegy havde endnu større potentiale - lønsystemet kunne mere end bare, at være til små virksomheder.

Det blev klart for Jes og Jacob at ideen skulle skalere og udvikles til et helt nyt niveau. Det blev startskuddet på Zenegys rejse, som skulle ekspandere på medarbejder staben, kunder og platform - starten på et lønsystem i konstant udvikling. 

Drivkraften bag Zenegy

Drivkraften bag Zenegy er at skabe helt nye standarder inden for løn for både lønmodtager, virksomhedsejer, bogholder og revisor. Den overordnet ide er, at det både skal være sjovt at lave og få løn. Zenegy er bygget på åbent API og alle lønelementer er samlet digitalt på både web og mobilapp. Det gør at lønoplevelsen bliver bedre for både virksomhed og medarbejder.

De tunge manuelle arbejdsfunktioner i virksomheden bliver automatiseret, så du har mulighed for at fokusere på det vigtige i din virksomhed: fremdrift og udvikling.

Én platform til både løn og HR

Det har fra start været Zenegys ambition, at tilbyde det mest digitale og datadrevne lønsystem på markedet. Derfor udviklede Zenegy hurtigt et nyt og funktionelt HR-modul til platformen.

Formålet med HR-systemet er at gøre virksomheders arbejdsprocesser mere simple ved, at skabe én samlet platform for personaleadministration, persondata og løn.


Jes T. S. Brinch

CEO & Founder

Jes T. S. Brinch

Jes Tækker Stenmann Brinch er Zenegys founder og CEO. Han har 15 års international erfaring med SaaS, web- og mobiludvikling, markedsføring og projektledelse. Senest var han direktør for forretningsudviklingen hos e-conomic. Det var tiden i e-conomic, der inspirerede Jes til at skrive sin egen forretningsplan og skabe en helt ny generation af lønsystemer. Foruden sit hovedansvar med at drive Zenegy fremad og sætte den overordnede strategi, er Jes også aktivt involveret i design, udvikling og kundekontakt. Jes har en bachelor i Computer Science og er også uddannet markedsøkonom ved Erhvervsakademiet SydVest i Esbjerg.

Jacob Wandt

Jacob Wandt er co-founder og partner i Zenegy, og er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere. Jacob har stor erfaring med forretningsudvikling, strategi og konceptudvikling. Han står bag Europas førende regnskabsprogram, e-conomic, der var den første SaaS-virksomhed af sin slags til at blive lanceret i skyen. Jacob stiftede e-conomic i 2001 og drev sidenhen virksomheden fra 0 til 100.000 kunder. I 2013 solgte han e-conomic til den engelske kapitalfond HG Capital, der efter halvandet år solgte virksomheden til Visma-koncernen. Jacob har en mastergrad i Business Administration and Auditing fra Copenhagen Business School og er uddannet som registreret revisor.

Jacob Wandt

Co-founder