Dashboard

Dashboardet består af foruddefinerede genveje til Zenegy, hvor du hurtigt kan tilgå du overordnede funktioner i Zenegy.

Medarbejdere, hvor du i bred forstand administrere medarbejdere, herunder se eksisterende medarbejdere, oprette nye ændre registreringer på individuelle medarbejdere.

Lønkørsel, hvor du kan starte dine lønkørsler på månedslønnede, 14 dages lønnede, B-indkomster og manuelle nulindberetninger.

Kørselsregnskab, bruges til at oprette kørselsregistreringer eller godkende og afvise registreringer som medarbejderne har foretaget.

Ferie og fravær bruges til at oprette ferie, sygdom og andre typer fraværsregistreringer på medarbejdere eller godkende og afvise registreringer som medarbejderne har foretaget.

Rapporter giver mulighed for at trække informationer ud af Zenegy, ud fra forskellige typer af rapporter og filtreringsmuligheder.

Appmarked er stedet hvor du finder de tredjeparts software og apps som kan integreres med Zenegy. Zenegy er bygget på et åbent API, så du let kan automatisere manuelt arbejde ved at overføre data til og fra Zenegy. Zenegy integrerer blandt andet med regnskabsprogrammer, Business Intelligence software, vagtplanlægningssystemer mv.