Medarbejderprofil

På alle dine medarbejdere i Zenegy, vil der skulle registreres en række informationer.

Menupunktet Profil, som du finder ved at klikke på Medarbejdere i toppen af siden herefter og klikke dig ind på en medarbejder, indeholder medarbejderens personfølsomme informationer.

Her møder du boksene Kontaktoplysninger og Bankoplysninger, som vi gennemgår her på siden. 

Kontaktoplysninger

Her er de følgende felter påkrævet: Navn, Adresse, Postnummer, By, E-mail.

Følgende felter er valgfri: Mobilnummer, Linkedin, Bilregistreringsnummer.

E-mail er den mailadresse i som virksomhed bruger til at sende interne informationer til medarbejderen på fx hvis i sender invitationer til events, kurser eller lign., men det er ikke nødvendigvis den som medarbejderen bruger til sit login.

Læs mere om brugerens login, og hvilke informationer som tilknyttes her.

Mobilnummer er det mobilnummer i som virksomhed bruger på medarbejderen. Det er boksen med Land foran, som definerer landekoden for nummeret. Landekoden skal derfor ikke skrives i feltet for mobilnummer.

Bil registreringsnummer bruges i forbindelse med kørselsregistreringer. Har en medarbejder skrevet sit nummer ind, så vil det automatisk blive tilføjet på vedkommendes kørselsregistreringer i Zenegy.

Bankoplysninger

I bankoplysningerne, skal du indtaste medarbejderens bankoplysninger, som bruges i forbindelse med løn overførslerne, når lønnen godkendes.

Benytter virksomheden NemKonto til overførslerne, så vil boksene være enten grå eller hvide, alt efter om i blokerer for kontooverførsler eller tillader kontooverførsler. Læs mere om NemKonto her.

Indtastes både Reg.nr. og kontonummer, samt IBAN og SWIFT, så overføres der til medarbejderens kontonummer. 

Vær opmærksom på, at alle betalinger håndteres via Nets, det betyder at Zenegy ikke kan håndtere automatisk betaling via IBAN og SWIFT. Felterne her er derfor blot informationsfelter, du som virksomhed kan bruge, hvis en medarbejder har en udenlandsk bankkonto som lønnen skal overføres til.