Inviter medarbejder

Du kan oprette en medarbejder på flere måder, alle mulighederne finder du ved at klikke her.

Hvis du ønsker, at medarbejderen selv skal taste de personfølsomme oplysninger som fx CPR-nummer, så klikker du på Medarbejdere > Opret medarbejder > Invitér medarbejder.

Vi anbefaler denne måde at oprette nye medarbejdere på i Zenegy, da det er den sikreste måde for medarbejder og virksomhed at dele data på.

Her møder du en boks, hvor du skal udfylde medarbejderens navn, e-mail og mobilnummer, samt skrive en beskrivelse i feltet Invitation. Det er kun de nævnte felter, som er påkrævet. Du kan derudover vælge et globalt værdisæt, samt påføre en ansættelses- og anciennitetsdato.

Vil du se mere om vores globale værdisæt, og hvordan du kan bruge dem, så klik her.

Når du har udfyldt informationerne, klikker du på Invitér via E-mail i bunden af boksen. Du vil nu kunne finde medarbejderen i medarbejderoversigten.

Når medarbejderen har tastet sine informationer ind i systemet, skal du ind og udfylde de resterende informationer om løn- og ansættelsesforhold. Du får besked, når det er sket.

Når du klikker dig ind på en medarbejder lander du automatisk på siden Profil, som du kan læse mere om her.
På nogle af de efterfølgende sider, vil der være informationer, som du skal udfylde, dem finder du under: Ansættelse og Lønprofil.

Er i ved at flytte virksomheden fra et andet lønsystem, skal du ligeledes tage et kig på Saldo, da der vil være informationer som du skal taste her.

Husk at få udfyldt alle påkrævede felter, således at vedkommende kan tages med i en lønkørsel.

Når du har klikket Invitér via E-mail, vil medarbejderen modtage en e-mail fra Zenegy, som vedkommende kan oprette sig igennem og taste sine informationer.

Vær opmærksom på, at dette skal gøres via computeren fra medarbejderens side og ikke kan gøres via appen.