Opret medarbejder via lønseddel

Du kan oprette en medarbejder på flere måder, du finder alle mulighederne ved at klikke her.

Kommer du som ny kunde hos Zenegy fra Danløn, kan du med stor fordel vælge at uploade medarbejderens seneste lønseddel til Zenegy, så kan systemet automatisk indlæse en stor del af de informationer på den enkelte medarbejder, der skal bruges i forbindelse med oprettelsen.

Du finder muligheden ved at klikke på Medarbejdere > Opret medarbejder > Opret medarbejder via lønseddel.

Ved at klikke på knappen Opret medarbejder via lønseddel i boksen, bliver du mødt af en side, hvor du kan uploade den/de lønsedler du ønsker at oprette ud fra.
Det er vigtigt, at du downloader lønsedlerne direkte fra Danløn - det er ikke muligt at bruge scannede lønsedler. 

For at indlæse lønsedlerne automatisk, skal du uploade dem ved enten klikke på pilen i boksen og vælge den fil, du ønsker at uploade, eller at trække filen ind fra skrivebordet på computeren og slippe den på pilen i boksen. Dine medarbejdere fra filen vil nu være listen i en menu øverst på siden, hvor du under kan se bokse med de informationer, der er læst fra lønsedlen.

Vi anbefaler, at du altid tjekker, at de automatisk indlæste tal er korrekte.

Når du synes, det ser rigtigt ud, klikker du på Gem øverst til højre, så bliver medarbejderen oprettet i Zenegy, og du vil få vist den næste medarbejder i rækken. Bliv ved til du har klikket Gem på alle de medarbejdere du ønsker at få oprettet i Zenegy.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle informationer omkring en medarbejder som Zenegy kan læse direkte fra lønsedlen. Vi anbefaler derfor, at du klikker dig ind på medarbejderen i Zenegy og klikker på Gem, her vil du få markeret, hvilke felter der mangler for at alle påkrævede felter er udfyldt.

Vær desuden opmærksom på, at Danløns lønsedler ikke viser alle de ferieinformationer, der er behov for ved oprettelsen. Hvis I har funktionærer med ferie til gode, skal du ind i Saldo > Startsaldo på medarbejderen og udfylde de resterende ferie informationer. Læs mere om vores startsaldi her.

Sådan finder du de lønsedler, du skal bruge til upload, i Danløn

Du finder den seneste lønseddel i Danløn under Lønafregning > Tidligere lønafregninger > Udskrifter > Lønsedler.