Opret medarbejder

Du kan oprette en medarbejder på flere måder, alle mulighederne finder du ved at klikke her.

Har du allerede de grundlæggende personlige informationer på medarbejderen, herunder CPR-nummer, så klikker du på Medarbejdere > Opret medarbejder > Opret medarbejder.

Her møder du en boks, hvor du skal udfylde medarbejderens CPR-nummer. Det er kun CPR-nummeret, der er påkrævet i denne boks. Du kan derudover vælge et globalt værdisæt, samt påføre en ansættelses- og anciennitetsdato. Vil du vide mere om vores globale værdisæt, og hvordan du kan bruge dem, så klik her.

Når du har udfyldt informationerne, klikker du på Opret medarbejder i bunden af boksen. I det næste billede skal du udfylde medarbejderens stamdata.

De følgende felter er påkrævet: Navn, Adresse, Postnummer, By, E-mail samt reg.nr. og kontonummer eller IBAN og SWIFT, hvis virksomheden ikke benytter Nemkonto.

Resten er felterne er valgfrie.

Klik Gem øverst til højre, når du har udfyldt informationerne.

Når du oprettet din medarbejders grundlæggende stamdata, lander automatisk på siden Profil, som du kan læse mere om her. Her kan du udfylde resten af medarbejderens løn- og ansættelsesprofil.

Du finder de relevante sider som menupunkter over Profil-siden, og der vil være informationer, som du skal udfylde under Ansættelse og Lønprofil for at medarbejderens løn- og ansættelsesoplysninger kan færdiggøres.

Er I ved at flytte virksomheden fra et andet lønsystem, skal du ligeledes tage et kig på Saldo, da der vil være informationer som du skal taste.

Du vil nu kunne finde medarbejderen i medarbejderoversigten.

Husk at få udfyldt alle påkrævede felter, så den nye medarbejder kan komme med i næste lønkørsel.

Kan jeg oprette flere medarbejdere på en gang?

Det er muligt at oprette flere medarbejdere på en gang i Zenegy, igennem vores filimport.

Hvilke muligheder du har, kan du finde ved at læse mere her.