Abonnement

Når du er kunde i Zenegy, skal du være tilknyttet et abonnement. Det er abonnementet, som afgør, hvilke funktioner der er tilgængelige.

Du får et overblik over dit abonnement ved at klikke på Min virksomhed > Abonnement, hvor du mødes af to menupunkter Abonnement og Fakturaer, som begge er forklaret her på siden. 

Abonnement - overblik over Zenegy-abonnementer og vores beregningsmodel

I Zenegy har du et fleksibelt abonnement, som beregnes ud fra:

  1. Hvilke moduler du har haft i måneden.
  2. Hvor mange medarbejdere du har.
  3. Hvor mange du har kørt løn på.

Du betaler derfor ikke et fast månedligt beløb for at bruge Zenegy, men et variabelt beløb, som hænger sammen med din brug af systemet.

Ved at klikke på Min virksomhed > Abonnement > Abonnement får du et overblik over de forskellige moduler, du er tilknyttet, og du har mulighed for at administrere dem.

Vi løber de enkelte moduler kort igennem herunder. Du skal være opmærksom på, at priserne på siden er oplyst uden moms.

Zenegy - Grundabonnement
Dette abonnement er nødvendigt for at kunne køre løn i Zenegy. Det koster 20 kr. om måneden pr. medarbejder, der får udbetalt løn.

Priseksempel for 14-dagslønnet:
Har du en 14-dagslønnet medarbejder, så har du typisk to lønsedler på en måned, men det er ikke antallet af lønsedler, der afgør prisen, så du betaler stadig kun 20 kr. for de to lønudbetalinger på én måned.

Priseksempel, hvor du ikke udbetaler løn til alle medarbejdere på lønningslisten:
Har du 10 medarbejdere, hvor du en måned kun udbetaler løn til de 8, så koster det dig 8 x 20 kr. = 160 kr. den måned.

Zenegy - To-faktor-login
Hvis du vil øge sikkerheden på dine medarbejderes login i Zenegy, kan du tilvælge to-faktor-login. Det betyder, at medarbejderen skal bruge en ekstra kode ved login, ligesom ved brug af NemID til det offentlige.

Modulet er gratis, fordi kundernes sikkerhed er så vigtig for os, og vi anbefaler at man tilføjer denne løsning, for at højne sikkerheden.

Se mere om opsætningen af vores to-faktor-login her.

Zenegy - Integration til e-Boks
Hvis du ønsker at dine medarbejdere skal modtage deres lønsedler i e-Boks, kan du tilvælge vores integration til e-Boks. Det koster 3 kr. pr. lønseddel, som sendes til e-boks.

Er det ikke alle medarbejdere, som ønsker den sendt til e-boks, så kan du fjerne afsendelsen fra den enkelte medarbejder ved at klikke på Medarbejdere, klikke dig ind på medarbejderens Ansættelse og fjerne hakket i boksen Modtag lønsedler i e-Boks

Zenegy - HR-modul
Hvis du ønsker at gøre brug af vores HR funktionaliteter, kan du tilvælge HR-modulet. Modulet koster 15 kr. pr. aktiv medarbejder om måneden. Du kan læse mere om mulighederne i vores HR-funktioner her.

Priseksempel:
Du har 20 medarbejdere, men kun 15 får løn. Det er dog stadig de 20 medarbejdere, som er aktive, og derfor betaler du 20 x 15 kr. = 300 kr. pr. måned.

Zenegy - Danmarks Statistik
Hvis du skal indberette lønstatistik eller fraværsstatistik til Danmarks Statistik, kan du tilvælge Danmarks Statistik-modulet. Modulet bruges ligeledes til Konjunkturstatistik og fraværsstatistik til DA.

Det er ganske gratis at bruge vores indrapportering til Danmarks statistik. 

Læs om, hvordan du sætter modulet op her.

Hvordan tilføjer jeg et nyt abonnement?

For at tilføje et af abonnementerne til din Zenegy aftale klikker du på Min virksomhed > Abonnement > Abonnement. Her finder du det abonnement, du ønsker at tilføje, og klikker på knappen Læs mere og tilmeld > Tilmeld i boksen.

Når abonnementet er tilmeldt, vil boksen blive markeret med blåt.

Hvordan fjerner jeg et abonnement?

For at fjerne et af abonnementerne til din Zenegy aftale klikker du på Min virksomhed > Abonnement > Abonnement. Her finder du det abonnement du ønsker at fravælge og klikke på knappen Afmeld Abonnement > Afmeld i boksen.

Når abonnementet er afmeldt, vil den blå markering af boksen være forsvundet.

Hvordan tilføjer jeg et betalingskort?

I Zenegy betaler du dit abonnement via et betalingskort, som du tilføjer under Min virksomhed > Abonnement > Abonnement > Faktureringsoplysninger > Opret. Her vil du se boksen Zenegy payment info, og du kan udfylde dine kortoplysninger.

Ønsker du at tilføje et andet kort end det som allerede er tilknyttet, gør du blot det samme, da det nye kort så vil overskrive det gamle.

For at gemme kortet skal du klikke på knappen Registrer, når du har indtastet dine kortinformationer.

Hvor finder jeg mine abonnementsbetingelser?

Når du opretter virksomheden på Zenegy, godkender du samtidig vores abonnementsbetingelser. Du kan finde Zenegys gældende abonnementsbetingelser her.

Fakturaer

Fakturaen fra Zenegy bliver en gang om måneden sendt til mailadressen på virksomhedens kontaktperson.

Ønsker du at finde dem inde i Zenegy, kan du klikke på Min virksomhed > Abonnement > Fakturaer. Her får du en liste, med de fakturaer vi har sendt, og du har mulighed for at downloade dem yderst til højre på den enkelte linje.