Afmeld modul

Hvis du holder op med bruge et af dine Zenegy-moduler, er det vigtigt, at du slår det fra, så du ikke bliver faktureret for modulet. Gå ind under Min virksomhed > Abonnement og vælg Abonnement på dropdownmenuen.

 

Herefter ser du nedenstående skærmbillede.

 

Her har du mulighed for at afmelde de enkelte moduler. Du klikker på den blå knap nedenfor det relevante modul og følger instruktionerne i den boks, der kommer op.

Samme sted kan du også afmelde dit Zenegy-abonnement. Du skal være opmærksom på, at hvis du kun afmelder abonnementet, så vil alle data blive liggende i Zenegy. Du har naturligvis også mulighed for at lukke din Zenegy-konto helt ned og få al data slettet, hvis du følger vejledningen på siden Slet virksomhed.