Globale værdier

Med Globale værdier har du mulighed for at lave oprettelser og opdateringer på samtlige medarbejdere på én gang for en lang række elementer vedr. medarbejdernes ansættelse, lønprofil, tillæg og fradrag, timesatser m.m.

Et godt eksempel på et sted, hvor globale værdier letter arbejdsgangen, er frokostordning. I mange virksomheder betaler medarbejdere et fast beløb for frokostordning, som trækkes i deres nettoløn (løn efter skat). Det giver det derfor rigtig god mening, at du opretter en global værdi for dette. Det er let, når du opretter en ny medarbejder, at du blot skal tilvælge frokostordningen til på lønprofilen, og hvis prisen på frokostordningen stiger, så behøver på kun at rette beløbet ét sted, så slår rettelsen igennem på alle medarbejdere med frokostordning.

Du kan også gruppere de globale værdier i det vi kalder Globale værdisæt. Med det globale værdisæt, kan du oprette alle relevante globale værdier en medarbejder på en gang. Det kan være en stor fordel og spare dig en masse tid, når du opretter nye medarbejdere.

Her finder du mere information om globale værdier: