Tilføj medarbejdere til global værdi

Når du er inde på den enkelte globale værdi, vil du kunne klikke på menupunktet Medarbejdere > Tilføj medarbejdere og tildele den globale værdi til de medarbejdere, der skal have denne globale værdi.

Tildel en global værdi til en enkelt medarbejder fra lønprofil

Man kan også tildele globale værdier inde på den enkelte medarbejder under menupunktet Medarbejdere vil du kunne tildele eller slette globale værdier. 

De forskellige globale værdier ligger under de forskellige menupunkter på den enkelte medarbejder, alt efter hvilken type global værdi, der er tale om. Fx ligger globale værdier af typen Afdeling under menupunktet Ansættelse i boksen Information om ansættelse og globale værdier af typen Tillæg og fradrag ligger under menupunktet Lønprofil i boksen Tillæg og fradrag

Når du finder den globale værdi, du ønsker at tilføje, skal du klikke på tandhjulet og tilføje den, og også have mulighed for at fjerne den globale værdi fra medarbejderen her. I visse tilfælde, skal du i stedet benytte knappen Tilføj, fx når du tilføjer globale værdier af typen Personalegoder og Tillæg og fradrag, i disse tilfælde vil knappen være tydeligt markeret, og når værdien er tilføjet, kan du ændre den ved at klikke på tandhjulet eller slette den ved at klikke på krydset og herefter bekræfte sletningen.

Læs mere om globale værdier: