Indstillinger

Under Min virksomhed > Indstillinger har du muligheden for at styre de funktioner som påvirker medarbejdernes muligheder, i deres brug af Zenegy.

Bruger I fx et andet system til tidsregistrering, kan man her vælge at gå ind og fjerne adgangen til timeregistrering i Zenegy.

Når du vælger, at en funktion skal fjernes, betyder det, at medarbejderne ikke vil have mulighed for at oprette registreringer, hvis de tilgår menupunktet.

På siden ser du de to bokse Indstillinger og Medarbejderbegrænsninger, som er beskrevet her på siden.

Indstillinger

Her ser du tre punkter som du kan vælge at tage stilling til - de er kort beskrevet i boksen på siden, men her kommer en uddybende forklaring.

Fjern medarbejderadgang til mobilappen
Hvis du indstiller knappen til Aktiv, så fjerner du medarbejdernes mulighed for at logge ind i Zenegys mobilapp. Det betyder, at det kun er virksomhedsejere eller administratorer, som kan tilgå mobilappen. Dette bliver som udgangspunkt kun brugt, når der er fx tale om lønadministration, hvor virksomheden ikke ønsker, at give medarbejderne mobiladgang, men kun ønsker at sende en lønseddel i eboks.

Fjern medarbejderadgang til Zenegy API
Hvis du indstiller knappen til Aktiv, så vil medarbejderne ikke kunne benytte mobilappen fra Zenegy, da denne er tilknyttet systemet via API. Medarbejderne vil stadig kunne logge ind via computeren. Denne funktion anvendes meget sjældent, da der er tale om en væsentlig systembegrænsning.

Slå adgangspolitik til
I Zenegy opbevares der personfølsomme data, derfor anbefaler vi, at du indstiller knappen til Aktiv, da adgangspolitikken giver en ekstra sikker adgang til systemet. Når du aktiverer adgangspolitikken, tilføjes der en række regler for dit og medarbejdernes kodeord til login i Zenegy:

  • Kodeord skal løbende skiftes efter 90 dage.
  • Det skal bestå af min. 8 bogstaver eller tal.
  • Det skal indeholde både store og små bogstaver.
  • Det må ikke være det samme kodeord som et af de fem seneste kodeord, som brugeren har anvendt.

Når du har foretaget de ønskede ændringer, skal du huske at klikke Gem i bunden af boksen.

Medarbejderbegrænsninger

I denne boks administrerer du begrænsninger i den adgang som medarbejderne har til funktionaliteter i Zenegy.

Her kan du vælge at deaktivere funktioner, hvis I eksempelvis håndterer den type registreringer i et andet system.
Vælger du at indstille en af linjerne til Aktiv, så fjerner du medarbejdernes mulighed for at lave registreringer af den type som linjen angiver.

Du kan slå den enkelte registreringstype fra: Kørsel, Fravær, Time samt Tillæg og fradrag.

Udover registreringstyperne kan du også slå de følgende funktioner fra:

Appmarkedet
Hvis du indstiller knappen til Aktiv, vil medarbejderen ikke kunne benytte eventuelle medarbejderspecifikke apps, som kan knyttes til Zenegy fx Keatech løsningen.

Medarbejderprofil
Hvis du indstiller knappen til Aktiv, vil medarbejderen ikke have mulighed for selv at vedligeholde deres personlige informationer som fx navn, adresse og kontooplysninger.

Lønsedler
Hvis du indstiller knappen til Aktiv, vil det ikke være muligt for medarbejderne at se deres lønsedler direkte i mobilappen.

Når du har foretaget de ønskede ændringer, skal du huske at klikke Gem i bunden af boksen.