Feriefil - fratrådte

I Zenegy er det nemt at uploade en feriefil fra Feriepengeinfo til Zenegy. Vi behandler data fra filen og registrerer dette på de fratrådte medarbejdere, som får udbetalt resterende feriepenge. 

For at komme i gang, skal du slå funktionen til under Min virksomhed > Løn og Bank, i boksen Virksomhedens lønprofil aktiverer du knappen Aktiver filimport af feriepenge fra Feriepengeinfo. Husk at gemme.

 

Når funktionen er aktiveret, er du klar til at hente feriefilen ind i Zenegy fra Feriepengeinfo, læs mere på Virk.dk. Vær opmærksom på, at den fil, du downloader på Feriepengeinfo, skal være bruttoferiepenge.

Du indlæser feriefilen i Zenegy ved at klikke på Rapporter > Feriefil – Fratrådte. Herefter uploader du den ved at trække og slippe filen ind i uploadzonen eller klikke på ikonet.

Det er vigtigt, at den fil, der indlæses, er identisk med den fil, som er hentet fra Feriepengeinfo.

Hvis en medarbejder fremgår af feriefilen og ikke har været oprettet i Zenegy før, bliver denne automatisk oprettet i systemet, når man indlæser filen. Medarbejderen bliver oprettet med bikort.

Vær opmærksom på, at hvis du har medarbejdere, som er oprettet i forbindelse med indlæsning af feriefil, vil deadline for lønkørsel være kl. 8, hvis der skal foretages automatisk overførsel.