Timesatser

I Zenegy er det muligt at oprette flere timesatser, som du og medarbejderne kan registrere på. Du skal kun bruge timesatser i Zenegy, hvis en medarbejder har en anden sats end den standardsats, der indtastet på medarbejderens lønprofil.

Hvordan opretter jeg en timesats?

Timesatser oprettes ved at gå til Registreringer > Timer, herefter vælger du Timesatser i menuen og klikker Opret timesats.

Du skal tage stilling til følgende felter og funktioner:

Navn er det, der står på lønsedlen og som medarbejderne vil se, når de registrerer timer.

Timesats er den sats, timen registreres til.

ID er et unikt selvvalgt nummer eller bogstavkombination.

Tildel specifikke medarbejdere adgang til denne sats gør det muligt at tildele udvalgte medarbejdere eller afdelinger adgang til at benytte satsen.

Timer tæller ikke med i ATP gør at en registrering ikke vil tælle som en time på lønsedlen, men derimod en enhed. Bliver primært brugt ved tillæg til løn, som for eksempel overtidstillæg.

Sats kan overskrives gør det muligt at redigere i satsen for den enkelte registrering.

Når du har udfyldt felterne og har den ønskede opsætning, skal du trykke Gem.

Kontoregel er din mulighed for at bogføre denne timesats anderledes. Læs mere længere nede på siden.

Følg standardsats giver dig mulighed for udvidet opsætning af timesatsen. Læs mere om mulighederne her.

Hvordan redigerer jeg en timesats?

Du kan redigere en timesats ved at gå til Registreringer > Timer, herefter vælger du Timesatser i menuen. Her finder du en liste over virksomhedens timesatser, og til højre på hver linje er der en blyant, som du kan klikke på for at redigere den pågældende timesats.

Hvilke medarbejdere kan registrere timer?

Alle medarbejdere, der har et login til Zenegy, har mulighed for at lave timeregistreringer, men vær opmærksom på, at det kræver, at der er tilknyttet en timesats til medarbejderen. 

Timesatsen kan være tilknyttet enten på medarbejderens Lønprofil i feltet Standardtimesats, hvis medarbejderen er ansat som timelønnet, eller under Registreringer > Timer, herefter vælger du menupunktet Timesatser, hvor satsen skal være tilgængelig for medarbejderen.

Hvordan opsætter jeg kontoregler på mine timesatser?

Du kan opsætte kontoregler ved at gå til Registreringer > Timer. Her finder du en liste over virksomhedens timesatser, og til højre på hver linje er der en blyant, som du kan klikke på for at redigere den pågældende timesats og tilføje en kontoregel.

Når du har åbnet den timesats, hvor du ønsker at tilføje en kontoregel, skal du slå knappen Kontoregel til, herefter åbner felterne: Kontotype, Kontonummer og Kontotekst, og du har mulighed for at oprette den ønskede kontoregel.