Opret dit medarbejderlogin

Som medarbejder i en virksomhed der bruger Zenegy, skal du modtage en invitation via mail, sendt af din arbejdsgiver, for at kunne logge ind i Zenegy.

Emnefeltet, vil enten hedde Du har modtaget en ny lønseddel eller Velkommen til [virksomhedens navn] - Opret dig som medarbejder. Mailen er personlig, og du må ikke dele den med andre.

I mailen klikker du på Opret dig som medarbejder, hvorefter du vil blive givet to valg.

  • Eksisterende bruger vælges, hvis du har en bruger til Zenegy i forvejen, og så du får knyttet dine logins sammen i ét login. Læs om oprettelse for eksisterende brugere.
  • Ny bruger vælges, hvis det er første gang du skal logge ind i Zenegy.

Ny bruger i Zenegy

Når du vælger at oprette en ny bruger i Zenegy vil du blive mødt af en boks, hvor du skal give følgende informationer:
Navn, som er dit fulde navn.
Mobilnummer er det mobilnummer som skal knyttes til din bruger og verificeres om lidt. Tast ikke landekode, da landet vælges til venstre for nummeret.
E-mail er den e-mail du vil logge ind med. Din bruger i Zenegy er personlig og du har den med dig, når du fratræder virksomheden.
Vi anbefaler derfor at du som medarbejder bruger din private mailadresse.
Vær opmærksom på at du ikke kan have to brugere i Zenegy med den samme e-mail adresse.
Adgangskode vælger du selv. Virksomheden kan have stillet krav til din adgangskode. Læs mere om de krav, der kan stilles.
Gentag adgangskode gentag din valgte adgangskode.
Angiv samtykke, her skal du hakke af for at give os samtykke til at vi må sende dig informationer i fremtiden.

Når du har udfyldt med de ønskede informationer, klikker du Opret bruger.
Din bruger i Zenegy er nu oprettet med den e-mailadresse og adgangskode, som du selv valgte. 

Verificér din e-mailadresse og dit mobilnummer

I Zenegy opbevares en hel del personfølsomme data, og derfor skal du som bruger verificere e-mail og mobilnummer, før du får adgang til data.
Dette er kun en proces, du skal igennem, første gang du logger ind i Zenegy.

Det første du skal verificere, er din e-mail, og i forbindelse med at du lander på denne side, vil du modtage en e-mail til den oplyste e-mailadresse.
Du finder e-mailen på emnefeltet Zenegy - Verificer e-mail, hvori der står en 6-cifret kode, som indtastes i feltet Bekræftelseskode.
Når koden er tastet, vil knappen Opret Konto blive blå, og du klikker her for at verificere din e-mail.

Det andet du skal verificere er dit mobilnummer, og i forbindelse med at du lander på denne side, vil du modtage en sms til det oplyste mobilnummer.
Du finder den 6-cifrede kode i SMS'en, som indtastes i feltet Bekræftelseskode.
Når koden er tastet vil knappen Opret Konto blive blå, og du klikker her for at verificere dit mobilnummer.

 

Jeg skal tage stilling til 2-faktor?

Hvis din virksomhed har valgt, at I skal benytte 2-faktorlogin i Zenegy, skal du vælge en af de tre metoder: Autentificering via app, Autentificering via mobil eller Backupkoder. Læs mere om 2-faktorlogin.

Oplever du problemer med at få verificeret din bruger?

Du modtager ikke mailen: Tjek at mailadressen er korrekt.
Er e-mailen korrekt, men du ikke har modtaget noget inden for 3 minutter, klik da på Fik du ikke en e-mail? Klik her for at sende igen.

Er e-mailen ikke korrekt, kan du blot klikke i feltet med din e-mail og rette til den korrekte. Klik da på Fik du ikke en e-mail? Klik her for at sende igen.

Du modtager ikke sms'en: Tjek at mobilnummeret er korrekt.
Er mobilnummeret korrekt, men du ikke har modtaget noget inden for 3 minutter, klik da på Fik du ikke en SMS? Klik her for at sende igen.

Er mobilnummeret ikke korrekt, kan du blot klikke i feltet med dit mobilnummer og rette til det korrekte. Klik da på Fik du ikke en SMS? Klik her for at sende igen.

Der kommer en fejlmedelelse, som siger at verifikationskoden er forkert: Det betyder, at koden er udløbet. Klik på Klik her for at sende igen, hvorefter du modtager en ny kode. Vær opmærksom på, at du skal bruge den nyeste kode du har modtaget.

Kan jeg koble mine brugere i Zenegy sammen?

Har du benyttet Zenegy i et tidligere job og starter hos en ny virksomhed, som også benytter Zenegy, kan dine logins samles, så du kun har ét login til Zenegy. Læs hvordan du samler dine Zenegy-logins.

Video Guide