FÅ OVERBLIK MED ZENEGY HR

Zenegy HR giver et overblik over virksomhedens enheder og adgange, dokumenter relateret til medarbejdernes
ansættelse, adgang til medarbejdernes pårørendes kontaktoplysninger og meget mere.

TILMELD DIG NU
icon_scroll

Velkommen til Zenegy HR

Zenegys HR modul gør det nemt at holde styr på, hvilke enheder og adgange medarbejdere i virksomheden sidder inde med. På denne måde sikrer I, at der ikke bruges unødvendige penge på at købe nyt udstyr eller at adgange til IT-systemer eller kreditkort bliver udnyttet efter en medarbejder er fratrådt. I kan gemme dokumenter på medarbejdernes profiler, således at det er nemt at holde overblikket over deres ansættelse. Medarbejderne kan også tilføje pårørendes kontaktoplysninger til deres profil, og I får en god løsning til administration af kurser.

ENHEDER OG ADGANGE

Hold styr på jeres enheder og IT-adgange

'Enheder og Adgange' gør det nemt at holde styr på det udstyr og de IT-systemer virksomhedens medarbejdere har fået tildelt og udleveret. Funktionen giver et klar overblik over alle enheder og adgange, og om disse er disponible eller blevet tildelt en medarbejder. I systemet kan virksomheden nemt oprette enheder og adgange samt tildele dem til specifikke medarbejdere. Medarbejderne kan ligeledes anmode om en enhed eller adgang, hvorefter anmodningen behandles af en administrator i systemet.

DOKUMENTER

Overskuelig og nem dokumenthåndtering

Gem alt fra ansættelseskontrakter, bonusaftaler og MUS-samtaler på den enkelte medarbejders side – så både virksomhed og medarbejder lettere kan bevare overblikket. På den måde kan virksomheden sikre, at dens medarbejdere er helt indforstået med vilkårene for hans eller hendes ansættelsesforhold. Det er man som arbejdsgiver også forpligtet til at informere om.

PÅRØRENDE

Lad jeres medarbejdere oprette deres pårørende

Lad jeres medarbejdere tilføje deres pårørendes kontaktoplysninger til deres medarbejderprofil. På den måde er kontaktoplysningerne altid lige ved hånden – både i forbindelse med festlige begivenheder eller hvis uheldet skulle være ude.

KURSUS OG EVENTS

Nem administration af kurser, events og medarbejdernes deltagelse

Med Zenegys Kursus og Event modul kan virksomheder nemt administrere kurser og events. Modulet giver medarbejdere et godt overblik over, hvilke kurser eller events de kan deltage i og gør tilmeldingen nem. Ved oprettelsen af kurset eller eventet kan der tilføjes rettigheder til dem, der skal kunne se eller redigere i begivenheden. Ved at tilføje "godkender" kan virksomheden også sikre, at medarbejdernes deltagelse bliver godkendt af deres leder. Når medarbejderne har afsluttet kurset vil det fremgå på medarbejderprofilen i form af et kursusbevis.

UDLÆG

Nem håndtering af udlæg

Med Zenegy Expense er det nemt at håndtere udlæg. Den ansvarlige skal blot indtaste dato for udlægget og beløbet, der skal refunderes. Der er mulighed for at tilføje billeder af kvittering eller faktura til registreringen. Registreringen bliver efterfølgende sendt til godkendelse i Zenegy, og alle godkendte udlæg bliver automatisk afregnet i lønkørslen.

Zenegy Payroll og HR abonnement

Zenegy Payroll er et abonnementet, der giver dig adgang til Zenegys innovative lønsystem og Zenegy HR er vores seneste abonnement. I Zenegy HR får du bl.a. adgang til Enheder og Adgange, Dokumenter og Pårørende. Brug dem enkeltvis eller vælg at kombinere dem. Læs mere under abonnementsmuligheder.

Abonnementsmuligheder

Abonnementsmuligheder

Zenegys abonnementer kan bruges enkeltvis eller kombineres som vist nedenfor. Hvad enten du kun ønsker at køre løn med Zenegy, kun er interesseret i vores HR funktioner eller simpelthen må prøve begge dele – så findes der en løsning til dig.

KØRSELSREGNSKAB

Få adgang til et kørselsregnskab uden fejl

Med Zenegy har det aldrig været lettere at holde styr på virksomhedens kørselsregnskab. Det eneste medarbejderne skal gøre er at indtaste ’til’ og ’fra’ på ruten – så sørger vi for et præcist kørselsregnskab uden fejl. Det er næsten magisk. I Zenegys kørebog registreres alle ture ved hjælp af Google Maps - så I være sikre på antallet af kørte kilometer for den enkelte rute.

TIMEREGISTRERING

Nem og hurtig registrering af medarbejdernes timer

Lad virksomhedens medarbejdere nemt stemple sig selv ind og ud ved, at angive deres start- og sluttider for de enkelte arbejdsdage. I kan også lade dem vælge et bestemt antal timer for en hel dag, alt efter hvordan virksomheden ønsker, de skal registrere sig i systemet.

FERIE OG FRAVÆR

Registrer jeres ferie og fravær med ét enkelt klik

Zenegy gør det let for virksomhedens medarbejdere at anmode om ferie eller registrere sygedage via vores Medarbejder app. Den ansvarlige kan ligeså nemt acceptere eller afslå medarbejdernes anmodninger, og samtidig holde et klart overblik. Vi sørger selvfølgelig for, at du altid er opdateret i forhold til medarbejdernes ferieplanlægning - uanset hvilke typer fridage virksomheden tilbyder.

TILLÆG OG FRADRAG

Nem og hurtig registrering af tillæg og fradrag

Brug Zenegy til at administrere medarbejdernes tillæg og fradrag. Vi gør det nemt for virksomheden at oprette ligeså mange tillæg, som der er brug for – både for den enkelte medarbejders lønprofil og for hele virksomheden. I kan også give alle tillæggene forskellige navne, så de passer til virksomhedens behov.

STAMDATA

Hold jeres medarbejderes stamdata opdateret

Med Zenegy HR er det nemt at holde styr på medarbejdernes stamdata. Virksomheden har mulighed for et hurtigt overblik og kan nemt opdatere navn, adresse, ansættelsesdato, stilling, mobil, e-mail og meget mere. Medarbejderne har ligeledes adgang til egne data og kan selv vedligeholde dem. Zenegy HR giver, med sin rapport-generator, også mulighed for at lave sine egne rapporter - og få lige præcis de oversigter trukket ud, som der er brug for. Så bliver det da ikke meget bedre!