Fordelene ved et åbent API system
Dato: okt 11. 2021
af: Line Nielsen
Zenegy
Fordelene ved et åbent API system

Hvad er åbent API og hvilke fordele kan det give din virksomhed?

Hvad er API?

API står for Application Programming Interface. Når en virksomhed har et åbent API system betyder det, at det er muligt at udveksle informationer på tværs af systemer og programmer. Hvis en virksomhed har et åbent API betyder det, at denne virksomhed har et åbent software system, som det er nemt at integrerer med. I bund og grund betyder det, at to virksomheder er i stand til at “tale samme sprog” og udveksle informationer med hinanden i real time.

Fordelene ved åbent API

Fordelene ved at have et 100 % åbent API system er mange. For det første er det nemmere at udvikle en ny integration mellem to virksomheder, da alle oplysninger er tilgængelige og samlet ét sted, hvilket betyder at udviklerne nemt kan tilgå alle de informationer de har brug for. Med et åbent API system er det derfor nemt at integrere virksomheder med hinanden, og det betyder at du får langt flere muligheder for at tilpasse Zenegy til din virksomheds behov.

Med et åbent API får man dermed en øget fleksibilitet, der betyder at man hele tiden kan tilpasse og udvide ens muligheder. Et åbent API kan også have den fordel, at kan være kost og -tidsbesparende for din virksomhed. Systemintegrationer kan nemlig være både dyre og tidskrævende, men et åbent API system kan være med til at lette begge disse poster. Med integration med åbent API skal data kun vedligeholdes ét sted, så de daglige administrative opgaver forenkles og der skabes mere tid til de værdiskabende opgaver.

Zenegy har et 100 % åbent API system

Zenegy er bygget på et 100% åbent API og det er derfor nemt at integrere en virksomhed med Zenegy. Zenegy integrerer blandt andet med regnskabsprogrammer, Business Intelligence software, vagtplanlægningssystemer mv. Mere digitalisering er med til at skabe overblik og lette de manuelle arbejdsprocesser, og dette kan være med til at øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden. Med åbne API systemer kan data og informationer nemlig flyde frit mellem forskellige platforme, og det betyder at du får langt flere muligheder for at tilpasse Zenegys løn og HR system, til lige netop din virksomheds behov.

Vil du gerne integrere med Zenegy?

Zenegy har lanceret en hjemmeside, der specifikt er lavet til udviklere. På denne hjemmeside findes alt den information der er brug for, hvis man er interesseret i at udvikle en integration mellem Zenegy og ens virksomhed. På hjemmesiden kan du oprette en udvikler konto, finde guides og chatte direkte med vores udviklere.

Læs mere på vores developer website

Vil du modtage artikler og nyheder direkte i din indbakke?