Intelligent lønkørsel

Kategori:

Dato:


Zenegy giver mulighed for at arbejde i et intelligent lønsystem, der automatiserer virksomhedens arbejde fra start til slut - så slipper I for dobbeltarbejde. 

Allerede ved lønkørsel start, bliver I introduceret for en løn-kladde, der giver jer overblik og en række muligheder for at arbejde med lønkørslen nemt og overskueligt. Trin for trin kommer I frem til selve godkendelsen, hvor I bliver notificeret om eventuelle fejl og advarsler, som systemet tjekker igennem. Derudover giver Zenegy virksomheden en række rapporter og oversigter, som hjælper jer til at lave en korrekt lønkørsel. 

Eksempelvis kan virksomheden hente alle kladde-lønsedler på én gang i pdf format, eller definere kriterier for afvigelser, som systemet skal tjekke for jer. Læs mere om Afvigelsesrapporter her

Læs mere om Zenegy's lønkørselsflow, og hvorledes systemet hjælper virksomheden til en korrekt lønkørsel i vores blog her.

Tjek af lønkørsel

Hvis lønkørslen fejler hos Skat

Det sker nogle gange, at en lønkørsel fejler hos Skat, grundet manglende informationer. Zenegy lønsystem hjælper virksomheden automatisk videre uden at påvirke hele lønkørslen. Systemet plukker de berørte medarbejdere ud af lønkørslen - helt automatisk - og danner en ny løn-kladde, hvor I kan foretage de nødvendige rettelser. 

På samme tid, modtager den lønansvarlige en e-mail notifikation med informationer om:

- Virksomhedens navn
- De berørte medarbejdere som er fejlet
- Fejlårsagen hos Skat

Med de tilgængelige informationer, kan I nemt og hurtigt tage handling på en fejlet lønkørsel, og effektuere den på de berørte medarbejdere.

Således hjælper Zenegy lønsystem virksomheden til en hurtig og korrekt lønkørsel, uden unødvendige forsinkelser og dobbeltarbejde.

Ny lønkladde