Testimonials

Euro Poultry

icon_scroll

Euro Poultry

Euro Poultry er er en virksomhed der samarbejder med verdens førende fjerkræproducenter for at skaffe den bedste kvalitet af fjerkræprodukter til professionelle køkkener. 

 

Et brugervenligt system

Euro Poultry undersøgte flere virksomheder, inden valget faldt på Zenegy. En af de vigtigste features de ledte efter i et nyt lønsystem var brugervenlighed. 

Det absolut vigtigste var brugervenligheden og ikke mindst muligheden for gode rapporter og integration til vores økonomisystem. Prisen er også vigtig, så det er var et stort plus.“ Udtaler Casper Wirenfeldt, CFO hos Euro Poultry. 

Derudover havde de også hørt godt om Zenegy via deres netværk og fulgt med på de sociale medier. “Jeg har hørt om Zenegy i mit netværk, også er I gode på eksempelvis LinkedIn.

De havde også et stort behov for at forbedre deres fraværsregistrering. Dette er et behov der blev løst ved skiftet, til Zenegy da det her er muligt for medarbejderne at registrere både fravær, kørsel, ferie mm. direkte i appen.

 

En nem onboarding

Euro Poultry fik hjælp til en del af deres onboarding, der forløb uden problemer, “Selve oprettelsen af en virksomhed og en medarbejder er ubeskriveligt nem.” Siger Casper om oplevelsen, da de skulle skifte fra deres gamle lønsystem til Zenegy.

 

Mindre administrativt arbejde

Både rapporter og medarbejderappen har betydet at Euro Poultry nu har mindre administrativt arbejde.

Gode rapporter der letter det administrative arbejde og derved sparer tid og reducerer risikoen for fejl.

Noget der også virkelig har begejstret alle medarbejdere er medarbejder appen. I forhold til tidligere har medarbejderne nu selv mulighed for at tjekke feriesaldo, lave registreringer mm. 

De er meget glade for både app’en og lønsedlerne, som er markant bedre ift. til at forklare saldi m.m.” 

At medarbejderne nu selv kan lave registreringer direkte i appen og følge med i godkendelsesflowet, har også betydet at virksomheden sparer en del tid, da der ikke længere kommer lige så mange spørgsmål fra medarbejderne.

Det har gjort, at man selv kan tjekke alt man har brug for som medarbejder og dermed sparer vi også tid i administrationen, eftersom vi tidligere fik en masse spørgsmål om feriesaldo osv.

Når adspurgt direkte om de har sparet tid på lønopgaven kontra hvor lang tid de brugt på at lave løn i deres gamle system, svarer Casper kort og konkret. “Absolut!

 

Hurtigt svar fra supporten

De enkelte spørgsmål der er opstået har Euro Poultry fundet svar på i vores chat funktion i supporten, “Hurtig, brugbar og venlig support i chatten. Det var super gode og brugbare svar.

Casper Wirenfeldt

CFO, Euro Poultry