Vær altid godt forsikret - og spar
administrationstid

Køb din virksomheds lovpligtige arbejdsskadeforsikring og erhvervsrejseforsikring hos Tryg igennem os.
Så er dine medarbejdere godt forsikret, og alle vigtige indberetninger sker helt automatisk.

icon_scroll

Tegn din forsikring hos Tryg igennem Zenegy

Når du køber din forsikring hos Tryg igennem Zenegy, indberetter vi med din tilladelse automatisk til Tryg, når der er ændringer i
virksomhedens antal af medarbejdere eller rejsedage i udlandet. Det giver dig flere fordele:

  • Dine forsikringer er altid tilpasset din virksomheds aktuelle situation.
  • Dine indberetninger bliver klaret automatisk.
  • Du undgår en masse administrationstid.
  • Du betaler hverken for meget eller for lidt for dine forsikringer.
TILMELD DIG NU

Lovpligtig arbejdsskadeforsikring

Alle arbejdsgivere skal forsikre deres medarbejdere med den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Forsikringen dækker, hvis medarbejdere kommer til skade i arbejdstiden. Med Trygs arbejdsskadeforsikring får du også adgang til Tryg Tilbage - et tværfagligt ekspertforløb, som hjælper dine medarbejdere sikkert og godt tilbage på jobbet efter en skade.

Tilmeld dig nu

Sov trygt om natten – med korrekte forsikringer og automatiske indberetninger

Ved at købe dine forsikringer gennem Zenegys forsikringsaftale med Tryg, er du altid godt forsikret ud fra korrekte indberetninger – vi klarer det hele automatisk for dig.

  • Altid godt forsikret

    Som arbejdsgiver har du pligt til at indberette til forsikringsselskabet, når der sker ændringer i virksomheden. Indberetter virksomheden ikke, er der risiko for at betale for meget for forsikringerne, eller at virksomheden ikke er korrekt forsikret. Med Zenegys forsikringsmodul er du altid godt forsikret.

  • Automatisk indberetning

    Hver måned indberetter Zenegy automatisk til Tryg omkring antallet af medarbejdere i din virksomhed og antallet af rejsedage i udlandet. Du undgår dermed at bruge tid på at administrere dine forsikringer. Samtidig sikrer du, at dine forsikringer altid stemmer overens med din virksomheds situation.

Zenegy forsikringsmodul

Vi samarbejder med Tryg om at forsikre din virksomhed og dine medarbejdere med den lovpligtige arbejdsskadeforsikring og erhvervsrejseforsikring.

Fra 128 DKK / md.*
LÆS MERE Zenegys forsikringmodul er udarbejdet i samarbejde med Tryg Forsikring.
* Prisen afhænger af dit valg af forsikring(er), medarbejderantal, deres arbejdsfunktioner, mm. Har du flere medarbejdere, som tilhører samme arbejdsfunktion bliver prisen pr. medarbejder mindre. Prisen er inklusiv 2,5% arbejdsmiljøafgift og eksklusiv opkrævningsgebyr.

Zenegys forsikringsmodul – et samarbejde med Tryg

Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Danmark og det næststørste i Norden. Med dine forsikringer i Tryg får du flere fordele gennem Tryg Plus Erhverv, bl.a. netbanksforsikring ved elektronisk indbrud for op til 5 mio. kr., skadeforebyggelse og tryghedsgaranti, så du undgår at være underforsikret.

Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er Trygs hovedejer og står bag TrygFonden. Når TryghedsGruppen har overskud, bliver en del af beløbet givet tilbage til kunderne som bonus.

tryg.dk/minvirksomhed kan du som kunde i Tryg få overblik over dine forsikringer, breve og andre vigtige dokumenter, anmelde skader online mv.

 

Sådan kommer du i gang

Hvis du allerede har en konto i Zenegy skal du logge ind i Zenegy og gå til ”Min virksomhed”. Her kan du aktivere den lovpligtige arbejdsskadeforsikring og erhvervsrejseforsikring. Efter aktivering vil du blive kontaktet af Tryg med et uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Du tegner forsikringerne hos Tryg, og ved at gøre det via Zenegy aktiverer du afsendingen af dine data i Zenegy til Tryg.

 

Hvis du endnu ikke har en konto i Zenegy, kan du tilmelde dig allerede i dag.

TILMELD DIG NU